Türk Oyuncu Burak Yiğit'in Oynadığı ve "Altın Ayı" İçin Yarışan "Victoria" Adlı Filmin Galası... - Son Dakika
Güncel

Türk Oyuncu Burak Yiğit'in Oynadığı ve "Altın Ayı" İçin Yarışan "Victoria" Adlı Filmin Galası...

BERLİN (AA) – Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) Türk oyuncu Burak Yiğit'in oynadığı ve "Altın Ayı" için yarışan "Victoria" adlı filmin galası yapıldı.

08.02.2015 02:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BERLİN (AA) – Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) Türk oyuncu Burak Yiğit'in oynadığı ve "Altın Ayı" için yarışan "Victoria" adlı filmin galası yapıldı.Berlinale Palast'a düzenlenen gala öncesinde Victoria filminin yönetmeni Sebastian Schipper, oyuncular Frederick Lau, Max Mauff, Burak Yiğit Frans Rogowski ve Laila Cost ile davetliler kırmızı halıda yürüdü.Yiğit, gala öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğaçlama bir film çektiklerini belirterek, filmin ilk gösterimi öncesinde çok heyecanlı olduğunu söyledi.Daha önce Berlinale'de oynayan bir filmde rol aldığının hatırlatılması üzerine Yiğit, "Orada biraz küçük bir rolüm vardı. Şimdi biraz daha büyük bir rol ve 2 saat filmin hep sürekli içindesin" şeklinde konuştu.Filmi henüz izlemediğini ifade eden Yiğit, "Bakalım inşallah iyidir. Korkuyoruz biraz" dedi.Yiğit, filmden "Altın Ayı" ödülü kazanmasını bekleyip beklemediği yönündeki bir soru üzerine de, "Hiç bilmiyorum. Bakalım. Bizim filmin içinde politik bir konu yok, o yüzden. Ama basın çok sevdi. Bakalım inşallah" cevabını verdi.Schipper ve oyuncular daha önce festivali izleyen gazetecilere filmi tanıtmıştı.Berlinale'de bu yıl 72 ülkeden 441 filmin gösteriliyor. Bu filmlerden 19'u "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" için yarışıyor. 15 Şubat'a kadar sürecek festivalde ödüller 14 Şubat'ta sahiplerini bulacak. .

Türk Oyuncu Burak Yiğit\'in Oynadığı ve "Altın Ayı" İçin Yarışan "Victoria" Adlı Filmin Galası...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Oyuncu Burak Yiğit'in Oynadığı ve 'Altın Ayı' İçin Yarışan 'Victoria' Adlı Filmin Galası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement