Türk Pastası' Mersin'de Çekilecek - Son Dakika
Güncel

Türk Pastası' Mersin'de Çekilecek

Türk Pastası\' Mersin\'de Çekilecek

Yönetmenliğini hakan Gürtop'ün, yapımcılığını Öznur Çaylak'ın yapacağı, 3 arkadaşın yaşamını konu alan 2 milyon TL bütçeli 'Türk Pastası' adlı komedi filminin çekimleri Mersin'de yapılacak.

04.03.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini hakan Gürtop'ün, yapımcılığını Öznur Çaylak'ın yapacağı, 3 arkadaşın yaşamını konu alan 2 milyon TL bütçeli 'Türk Pastası' adlı komedi filminin çekimleri Mersin'de yapılacak.

Dağıtıcılığını Warner Bros'un yapacağı filmin yapımcılığını Noi Film ile Mizansen Yapım şirketi üstlendi. Aralarında Sinem Yaruk, Vatan Şaşmaz, Asuman Bora, Alp Kırşan, Esra Sönmezer, Orhun Üstüner, Metin Keçeci, Ceyda Ateş, Ahmet Özyavuz, Eray Akıncı gibi oyuncuların bulunduğu kadroya Altan Gördüm'ü dahil edilmesi için de görüşmeler sürüyor. Yönetmenliği Hakan Gürtop'ün üstleneceği 90 dakikalık komedi filmde 3 arkadaşın yaşadıkları beyaz perdeye aktarılacak. Mersin'de 3 hafta boyunca sürecek çekimlerde yerel oyuncular da kadroya dahil edilerek, film tamamlanacak.

Öznur Çaylak, gençlik komedisi olacak filmde tamamen dostluk ve arkadaşlığın ele alınacağını belirterek, senaryonun kurgusal bir hikaye olduğunu söyledi. Filmin Amerikan Pastası ile karıştırılmamasını isteyen Çaylak, film tamamlanıp salonda gösterildiğinde beklenilenin üstünde izlenim göreceği yönünde de umutlu olduğunu kaydetti.

GÖRSEL ZENGİNLİĞİ VAR

Mersin'in görsel olarak çok zengin bir kent olması nedeniyle tercih ettiklerini ifade eden Çaylak, şöyle konuştu:

"Son dönemde yapımcıların Mersin'e büyük bir ilgisi var. Ben de kentte büyüdüğüm için projenin Mersin'de hayatta geçmesini çok istedim. Filmde rol alacak oyuncularımızla gerekli görüşmeleri yaparak anlaşmayı yaptık. Çekim yapacağımız mekanlar da belirlendi. Önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacağız. Yaklaşık 3 haftada çekimleri tamamlayarak Mersin'in en güzel hali ile beyaz perde de tanıtıma imkanı bulacağız. Son yılların en iyi, en komik komedi filmini çekiyoruz. Kurgusuyla, senaryosu ile yönetmen Hakan Gürtop başarılı bir işe imza atacak. Oyuncularımız da çok çok iyi. Film seyirci ile buluştuğunda emeklerimizin boşa çıkmadığını göreceğiz. Bunu bildiğimiz için de bu projeye imza attık." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Pastası' Mersin'de Çekilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement