Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü - Kar yağışı altında tören - ŞIRNAK / HAKKARİ / - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü - Kar yağışı altında tören - ŞIRNAK / HAKKARİ /

Türk Polis Teşkilatı\'nın 169. kuruluş yıl dönümü - Kar yağışı altında tören - ŞIRNAK / HAKKARİ /

Hakkari'de Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

10.04.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Valilik önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Cumhur Duran, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, müdür yardımcıları, şube müdürleri, kurum amirleri, polis memurları ve askerler katıldı.

Yağmur altında gerçekleşen törende, İl Emniyet Müdürü Resol Holoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Holoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Holoğlu, "Devletimizin, milletimizin selameti uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, emekli, gazi ve halen görevi başında olan mensuplarımıza ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Bu kuruluş yıl dönümümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ardından Holoğlu, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları Vali Necmettin Kalkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kalkan, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, polislere görevlerinde başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü - Kar yağışı altında tören - ŞIRNAK / HAKKARİ / - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement