Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tokat'tın Erbaa ve Turhal ilçelerinde tören düzenlendi, Yeşilyurt ilçesinde ise fidan dikildi.

10.04.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tokat'tın Erbaa ve Turhal ilçelerinde tören düzenlendi, Yeşilyurt ilçesinde ise fidan dikildi.

Erbaa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Serin, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Özcanlı, kurum müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürlüğü çelengi sunuldu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında Somali'de şehit düşen Sinan Yılmaz anısına yaptırılan toplantı salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Abdulkadir Demir, burada yaptığı konuşmada, "Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. İnşallah, şehidimizin adı bu şekilde yaşatılacak" dedi.

Şehit Sinan Yılmaz'ın babası Mehmet Yılmaz'a Türk bayrağı hediye edildi.

-Turhal

Turhal İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri törene katılan polis memurlarına karanfil verdi.

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

-Yeşilyurt

Yeşilyurt ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 170 çam fidanı dikildi.

Polis Haftası dolayısıyla Boztepe mevkisinde polis hatıra ormanı oluşturuldu. Tokat İl Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Seçkin, Yeşilyurt İlçe Emniyet Amir Vekili Ayhan Colfaoğlu ve emniyet personeli ile öğrenciler 170 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Fidan dikim törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement