Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uladağ'ı makamında kabul etti.

06.04.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uladağ'ı makamında kabul etti.

Vali Topaca, kabulde yaptığı konuşmada, polis teşkilatı, ülkenin göz bebeği olduğunu söyledi.

Asayiş ve güvenlik alanından polisin göstermiş olduğu gayretler sonucunda ülkenin huzur içerisinde olduğunu ifade eden Topaca sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güvenlik hizmetleri küçük bir açık verdiği zaman bile büyük sıkıntılara neden oluyor. Ondan dolayı güvenlik güçlerimizin ne derece hassas davrandığı ortadadır. Polisin varlığı düzensizliğini ortadan kaldırarak, milletin huzuru ve güvenliğini teminat altına almaktır. Ülkede binlerce hizmet birimi var ama bunların içinde en önemlisi güvenlik hizmetidir. Türkiye genelinde 274 bin polis ülkenin varlığı için hizmet ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki tüm polislerimize ve ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı diliyorum."

Uludağ da ülkede asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Hatay'da güvenlik anlamında hiç bir sıkıntımız yok. Bu anlamda devletimiz bize en büyük desteği sunuyor. Ülkede güvenlik birimlerinin önemi giderek artıyor. Güneydoğu'da teröre mücadele eden arkadaşlarımız var temennimiz onların görevlerini bitirerek buraya sağ salim dönmeleridir." diye konuştu.

Ziyarete, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Canpolat ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement