Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü

Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatının 172. yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10.04.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatının 172. yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik yayınladığı mesajında, "Kuruluşundan bu güne kadar, şerefli mazimiz ve yüce milletimizden aldığımız güçle, Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için, suç ve suçlulara karşı özveriyle sürdürdüğümüz amansız mücadelemizde, her rütbe ve kademede görev yapan çalışma arkadaşlarımla, Türkiye Cumhuriyetinin köklü ve temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıl dönümünü siz değerli Iğdır'lılar ile birlikte kutlamanın haklı gururunu ve heyecanını paylaşmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Bilindiği üzere tarihi şan ve şerefle dolu Polis Teşkilatımızın mensupları olarak bizler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır" dediği sözün ışığında, Devletimizin ve Milletimizin bizlere tevdi ettiği görev ve sorumlulukları, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, mesai mefhumu gözetmeden yerine getirirken, öncelikle hukukun üstünlüğüne, insan haklarına saygıyı her koşulda gözeterek, çağdaş ve demokratik değerlere bağlı bir şekilde, insanımızın mutluluğunu ve huzurunun teminini şiar edindik. Devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan her türlü tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kutsal bir vazife bilen anlayışımızla, daima güler yüzlü ve hoşgörülü olmak ilkesiyle hizmetinizdeyiz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement