Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Çarşamba ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

10.04.2018 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşundu bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İğneli, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi başta olmak üzere birçok hayati görevi üstlenen teşkilatlarının sürekli kendini yenileyerek insan hakları çerçevesinde özenli ve verimli şekilde görevini yapmaya devam ettiğini söyledi.

İnsanların sevgi ve adalet içinde yaşamını sürdürmesinin halkıyla bütünleşen bir emniyet teşkilatından geçtiğini vurgulayan İğneli, "Halkımızın teşkilatımıza gösterdiği sevgi, güven ve yakın ilgi bizlere her zaman güç vermektedir. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Törene Kaymakam Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal ile kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement