Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Sarnıç Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memurları, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçedeki Papatya Anaokulunu ziyaret etti.

11.04.2018 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Sarnıç Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memurları, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçedeki Papatya Anaokulunu ziyaret etti.

Sarnıç Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memurları, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Papatya Anaokulunu ziyaret ederek, burada eğitim gören minik öğrencilerle sohbet etti.

Anaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler veren polisler, minik öğrencilere kendileri için tehlikeli olabilecek davranışlar ve bu tür durumlarla karşılaştıklarında polisten nasıl yardım isteyeceklerini anlattı.

Öğrenciler de kendilerini ziyaret eden polis ağabey ve ablalarının gününü karanfil hediye ederek kutladı ve onlar için hazırladıkları Polis Marşı ile şiirleri seslendirdi.

Sarnıç Polis Merkezi Amirliği Halkla İlişkiler Sorumlusu Aydın Erdoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, anaokulu çağındaki çocukların kendilerine yönelen bir tehlikeye karşı duyarlı olmalarının önemine işaret ederek, şunları söyledi:

"Bugünkü ziyaretimizde minik öğrencilerimize herhangi bir tehlike, olumsuzluk ve tehdit karşısında 155 Polis İmdat hattını aramaları gerektiğini anlattık. Öğrencilerimizin evde yalnız kaldıklarında yabancı birisine kapıyı açmamalarını, yanlarına tanımadıkları bir kişi geldiğinde onlarla konuşmamaları gerektiğini söyledik. Öğrencilerimize özellikle araç içinde yalnız kaldıklarında paniğe kapılmadan yapmaları gerekenler konusunda da bilgi verdik."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement