Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Ankara Valisi Yüksel: "Hizmetlerinde bulunmaktan büyük onur duyduğu Ankaralılara üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara Polisi'nin gerek teknik, gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerindedir"

09.04.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankaralılara karşı üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara Polisi'nin gerek teknik, gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.

Yüksel, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'a bir mesaj gönderdi.

Mesajına, "Huzurlu ve güvenli Ankara'yı vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini ifa eden başta siz olmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm çalışma arkadaşlarımın bu anlamlı ve önemli günlerini kutluyorum" diye başlayan Yüksel, toplumsal değişim ve dönüşümler sonucunda halkın polisten beklentilerinin arttığını belirtti.

Vatandaşların büyük desteği ile güvenlik hizmetlerini daha da geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inandığını vurgulayan Yüksel, "Hizmetlerinde bulunmaktan büyük onur duyduğu Ankaralılara üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara Polisi'nin gerek teknik, gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerindedir" değerlendirmesinde bulundu.

Yüksel, "Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Ankara vazgeçilmez hedefimizdir. Gününüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement