Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı makamında kabul etti.

06.04.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Kulular'a ziyaret sırasında eşlik eden 4. Sınıf Emniyet Müdürü Faden Başoğul, Emniyet Amiri İrfan Sancar ile teşkilattaki çeşitli birimlerde görev alan polis memurları, Vali Düzgün'e ziyaret sırasında çiçek verdi.

Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, ülkemizin güneydoğusunda gelişen olaylarda pek çok şehit verilmiş olması nedeniyle Polis Haftasını bu yıl buruk karşıladıklarını söyledi.

Milletin çocuklarının ağlamaması, ülkemizin birlik ve huzurunun devamı ile bayrağımızın gönderden inmemesi için polislerin fedakarca ailelerinden ayrı kalarak kahramanca görev yaptıklarını belirten Düzgün, şunları kaydetti:

"İnşallah kısa süre içerisinde de bu olayların sona ermesini ve daha fazla can kaybı olmadan anne, eş ve çocuklar daha fazla ağlamadan biran önce terörün son bulmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu zor günleri atlattıktan sonra ülkemiz kaldığı yerden gelişip kalkınmaya milletimizin birlik ve bütünlüğü ile beraber yoluna devam edecektir. İnşallah bu terör örgütleri ve onların destekçileri hedeflerine ulaşamayacaktır. Kısa zaman içerisinde ülkemiz yeniden huzur ve güvene sahip olacaktır. Sizlere görev hayatınız boyunca ailelerinizle sağlıklı huzurlu nice yıllar diliyorum."

Kulular da teşkilatın 171. Kuruluş yıl dönümü kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirterek, şehitler nedeniyle polis haftası kutlamalarını dar kapsamlı yürüteceklerini ifade etti.

Büyük bir özveri ile görev yaptıklarını, 24 saat gece gündüz demeden görevlerini sürdürdüklerini aktaran Kulular, bundan sonrada vatan hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret toplu halde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement