Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında bir grup öğrenci eğlence merkezine götürüldü.

06.04.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında bir grup öğrenci eğlence merkezine götürüldü.

Gaziemir Sarnıç Dedeoğlu Ortaokulu'ndan 65 öğrenciye İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Murat Duran ve Konak İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akkaya eşlik etti.

Eğlence merkezinde bulunan çocuk oyun aletlerinden ücretsiz yararlanan öğrenciler, polis ekipleriyle birlikte düzenlenen bowling turnuvasında da yarıştı.

Etkinliğe davet edilen okullarında başarılı öğrencilerin İzmir'e göçle gelen, daha önce kenti gezme ve sosyal etkinliklere katılma fırsatı bulamamış çocuklarından seçildiği bildirildi.

Burada konuşan Çocuk Şube Müdürü Murat Duran, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin geleceği öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Polisin hukuk kuralları çerçevesinde huzur ve güvenin teminatı olduğuna işaret eden Duran, "Burada ülkesini seven, vatanına ve milletine bağlı gelecek nesillerin polis ağabeyleri ve ablalarıyla kaynaşması Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sarsılmaz temeller üzerine inşa edildiğinin en güzel göstergelerinden birisidir" diye konuştu.

Duran, etkinliğe katkılarından dolayı Konak İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akkaya'ya da plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement