Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Seydişehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ilgın, Kulu, Halkapınar ve Beyşehir ilçelerinde, Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

10.04.2017 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ilgın, Kulu, Halkapınar ve Beyşehir ilçelerinde, Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Seydişehir'de gün dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, tebrikleri kabül etti.

Özdemir, yaptığı açıklamada,"172 yıllık geçmişi olan köklü bir kurumun mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Polis haftası dolayısı ile Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca fedakarca ilçemizde görev yapan meslektaşlarıma sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum." dedi.

Törene, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz ve kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bozkır

Hükümet Konağı önünde İlçe Emniyet Amir Vekili Ramazan Arlı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması devam etti.

Arlı, burada yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının 172. yılını kutlamanın gururu yaşadıklarını belirtti.

Bozkır'ın Konya'nın en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Arlı, şunları kaydetti:

"Bozkır'ın en huzurlu ilçelerden birisi olmasında en büyük pay Bozkır halkınındır. Huzur ve güven ortamını sizlerden aldığımız destekle sağladık. Yine sizlerden alacağımız destek ile huzur ve güven ortamı devam edecektir. Bu önemli günümüzde devletimizin bekası ve selameti için canlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anarken, geride kalan dul ve yetimlerine şükranlarımızı belirtiyorum. Emekli ve gazilerimizi minnetle anarak halen görevde olan teşkilat mensuplarımıza görevlerinde sağlık ve başarılar dilerim."

Tören sonunda Arlı, İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.

Yalıhüyük

Yalıhüyük ilçesinde, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Garnizon Komutanı Astsubay Başçavuş Hakan Doğan, İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali Özer ve daire amirleri katıldı.

Ilgın

Ilgın ilçesinde Türk polis teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü Fahrettin Altay Paşa Parkı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Ilgın İlçe Emniyet Müdürü Yahya Karabasan, tören mangasını selamladıktan sonra Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Emniyet Müdürü Karabasan, tüm polislerin haftasını tebrik etti.

Törenin ardından Ilgın Şehitliği ziyaret edilerek dua okundu.

Şehitlik ziyaretinin ardından, kurum amirleri ile vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürü Yahya Karabasan'a makamında tebriklerini sundu.

Törenlere, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Hüsnü Duran, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kulu

Kulu ilçesinde Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törende İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Orhan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Kaymakam Mehmet Uğur Arslan, Garnizon Komutanı Mustafa Erkaraman, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Halkapınar

Halkapınar ilçesinde Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Hükumet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Amir Vekili İlker Zorlu tarafından Atatürk Büstü'ne çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda Polis Haftası dolayısıyla okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özkan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Beyşehir

Beyşehir ilçesinde Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü kutlandı.

İlçe Emniyet Müdür Vekili İbrahim Taşdemir, hafta dolayısıyla İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Gün dolayısıyla düzenlenen törende İlçe Emniyet Amiri Taşdemir, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Arıkan, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu da katıldı.

Gün dolayısıyla Beyşehir Şehitliği de ziyaret edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement