Türk Pols Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Pols Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar ve beraberindeki emniyet personeli, Anıtkabir'i ziyaret etti.

09.04.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruşulunun 169. yıl dönümü dolayısyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Kılıçlar, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve beraberindekilerle Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşu gerçekleştirdi.

Beraberindekilerle Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçlar, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Kılıçlar, deftere şunları yazdı:

"21. yüzyılın gereklerine uygun insan kaynağı ve teknoloji bilgisi ile çağın ötesini hedefleyen Türk Emniyet Teşkilatı olarak manevi huzurundayız.

Kuruluşumuzdan bugüne 169 yıldır, teşkilat olarak Cumhuriyet kanunlarına, memleketin huzur ve asayişine karşı gelebilecek her şeriri bertaraf etmedeki kararlılığımız artarak devam etmektedir.

Türk polisi, geçmişinden aldığı ilham, güçlü, modern ve değişime açık yapısıyla ülkemizin güvenlik, barış ve istikrarının teminatı olmaya devam etmektedir.

Daima güven duyduğun Türk Emniyet Teşkilatı milli birlik ve beraberlikten aldığı güçle gösterdiğin hedefler ışığında çalışmalarını sürderecektir. Huzurunda tazimle eğiliyoruz."

Anıtkabir'deki tören sırasında, polis koleji, polis akademisi öğrencilerinin yanı bir grup emniyet personeli de hazır bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Pols Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement