Türk Sağlık Sen'den Toplu Sözleşme Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık Sen'den Toplu Sözleşme Tepkisi

Türk Sağlık Sen\'den Toplu Sözleşme Tepkisi

Kamu Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen Eskişehir-Bilecik Şube Başkanı Mustafa Özsoy, isim vermeden Memur Sen ve Sağlık Sen'e eleştirilerde bulunarak memurun hakkını almak yerine hükümetin gönlünü hoş tuttuklarını öne sürdü.

16.08.2013 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen Eskişehir- Bilecik Şube Başkanı Mustafa Özsoy, isim vermeden Memur Sen ve Sağlık Sen'e eleştirilerde bulunarak memurun hakkını almak yerine hükümetin gönlünü hoş tuttuklarını öne sürdü.

Özsoy, sağlık ve sosyal hizmet kolunda 100'den fazla talep belirleyen sendikanın, "Taleplerinizi dile getiriyoruz" diyerek internet sitelerinde reklam verip açıklamalarında, "Biz laf değil hizmet üretiyoruz" dediklerini belirten Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa Özsoy, "Fakat gelin görün ki tüm işleri gibi bu sözleri ve icraatları da fos çıkmış ve koca bir yalan olduğu görülmüştür. 104 taleple masaya gidip, 'Talepleri karşılık buluna kadar çalışacağız' diyenler, daha ikinci günde teslim bayrağını çekmişler, 'Padişahımız çok yaşa' deyip hemen imzayı atıp ortadan kaybolmuşlardır" dedi.

Hükümetin teklif ettiğinin daha altında bir rakama imza attıklarını öne süren Özsoy, şunları söyledi:

"Memur Sen 23 günlük sürede memur hakları konusunda mücadele etmek yerine böyle bir anlaşma ile bayramı memura zehir edip hükümeti de rahatlatmıştır. Memur kendisine yapılan bu hainliği unutmayacak ve gereken cevabı verecektir."

Özsoy, şiddete uğradığını, mobbinge maruz kaldığını, çalışma hayatında stresle baş başa kaldığını ve iş yükü altında bunaldığını belirttiği sağlık çalışanlarının fiili hizmet zammı, yani yıpranma payının ne olduğunu da sordu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık Sen'den Toplu Sözleşme Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement