Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci Açıklaması

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci Açıklaması

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, milletin ülkesine karşı sevgisine dikkati çekerek, "Millet, bu ülkeyi hiç kimseye böldürmeyecek, hiç kimseye de bu ülkenin içerisinde bir iç kargaşa çıkarmasına müsaade etmeyecek.

16.11.2016 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, milletin ülkesine karşı sevgisine dikkati çekerek, "Millet, bu ülkeyi hiç kimseye böldürmeyecek, hiç kimseye de bu ülkenin içerisinde bir iç kargaşa çıkarmasına müsaade etmeyecek." dedi.

Kahveci, sendika üyeleriyle bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 15 Temmuz itibarıyla kanlı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlattı.

Türkiye Kamu-Sen'in geçmişte demokrasinin ve milli iradenin yanında durduğu gibi 15 Temmuz gecesi de aynı kararlılıkla durduğunu dile getiren Kahveci, sendikanın darbeyi lanetlediğini, demokrasiden yana tavır koyduğunu söyledi.

Darbelerin Türkiye'ye nasıl bedel ödettiğini çok iyi bildiklerini belirten Kahveci, "1980'leri yaşamış, üzerinden adeta silindir gibi geçmiş bir darbeyi, her hücresine kadar hissetmiş Türkiye Kamu-Sen'liler darbeye karşı tabii ki de tavrını ortaya koyacaktır. 28 Şubat'ta birileri kapı arkasında gizlenirken biz Ankara'da, Kızılay'da, bütün illerimizde kesintisiz demokrasi diye tavrını ortaya koymuş bir kuruluz." diye konuştu.

Kahveci, darbe girişiminde yer alanları, vatandaşa kurşun sıkanları, milletin hakkını gasp edenleri lanetlediğini ifade ederek,"Geçmiş yıllarda biz bu konulara çok dikkat çektik, hatırlarsanız KPSS sınavındaki yolsuzluğu, İsmail Başkan, Konfederasyon Genel Başkanımız kamuoyuyla paylaştı. Neredeyse bizim başkanı hırsız ilan edeceklerdi. Şimdi ne oldu? Döndük, dolaştık geldik, 'Siz haklıymışsınız şu bilgilerinizi bize aktarın' durumuna." dedi.

Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine de değinen Kahveci, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yıllarca söylüyoruz diyoruz ki, 'Kardeşim bu kamunun içerisindeki bu kravatlı PKK'lıları niye görmemezlikten geliyorsunuz?' Bakın, Derik Kaymakamını şehit eden kim? Yanındaki yazı işleri müdürü, yanındaki zabıta. Bugüne kadar bunları nasıl görmemezlikten gelirsiniz. Size demedik mi biz? 'Çözüm Süreci bu ülkeye ihanet sürecidir' diye. 35 yaşındaki vatan evladını kahpe bir pusuya kurban ettik, şehit oldu. Hepsine Cenabıallahtan rahmet diliyoruz ama herkes şunu bilsin; Bu milletin bu ülkesine karşı sevgisi, sevdası var, bu ülkeyi hiç kimseye böldürmeyecek, hiç kimseye de bu ülkenin içerisinde bir iç kargaşa çıkarmasına müsaade etmeyecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement