Türk Sağlık-sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kilis'te Sendika Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kilis'te Sendika Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Türk Sağlık-sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kilis\'te Sendika Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendika üyeleri ile bir araya geldi.

02.04.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Özel bir otelde gerçekleştirilen yemekli toplantıda bir konuşma yapan, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Diyarbakır'da ve son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınadıklarını ifade etti. Kahveci "Şehirlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. Terör olaylarının son bulmasını bu teröristlerin yok edilmesi gerekiyor. Bütün Türk vatandaşları gibi yüreğimiz yanıyor. Türkiye'ye karşı oyun oynayanların oyunlarını bozmak için mücadele etmemiz gerekiyor" dedi. Kamu çalışanlarının haklarının her geçen gün gasp edildiğini ifade eden Kahveci, "Her geçen gün kamuda çalışan arkadaşlarımızın hakları yeniyor. Yetkili sendikanın hiçbir şey yaptığı yok toplu sözleşme masasında iktidar ne derse onu yapıyor. Sürekli çalışanlar, kaybediyor. Bu nedenle sendika olarak daha fazla çalışarak, üye sayısını attırmamız gerekiyor. Sendikacılık mücadele ile olur. Bizim yıllarca verdiğimiz mücadele nedeniyle kamu çalışanları kazanımlar elde etti. Ama yetkili sendika başkasına geçtiği için söylememe gerek yok her gün çalışanlar kaybediyor" diye konuştu. 740 bin kişinin kadroya geçirilmesi için vaatte bulunulduğunu vurgulayan Kahveci, "Yeni kadroya alınacak arkadaşların özlük hakları falan yok. İşte bu arkadaşlarımızın haklarını da bizler savunacağız. Nasilki geçmişte savunduk ise bundan sonrada savunacağız" ifadelerini kullandı.

Yemekli toplantıya Kamu Sen Kilis Temsilcisi Osman Boybeyi, Türk Sağlık-Sen Kilis İl Temsilcisi Önder Gül, TÜRKAV Kilis Şube Başkanı Hasan Utucu ile sendika üyeleri katıldı - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kilis'te Sendika Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement