Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Konser - Son Dakika
Güncel

Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Konser

Türk Sanat Müziği Korosu\'ndan Konser

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu konserinde sanat müziğinin eşsiz eserleri keyifle dinlendi.

18.04.2018 09:36  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından SDKM'de düzenlenen Nostalji Konserinde, Türk Sanat Müziğinin en özel eserleri icra edildi. Türk Sanat Müziğinin Zeki Müren, Emel Sayın, Zekai Tunca gibi efsane isimlerinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konserde nostalji rüzgârları esti. Konseri dinleyenler, nostalji eserleriyle müzik ikliminde keyifli bir gezintiye çıktı.

EŞSİZ ESERLER İCRA EDİLDİ

Şefliğini Neşe Sarısözen Adalının yaptığı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere sanat müziği eserleriyle eşsiz bir sanat akşamı yaşattı. Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edildiği konserde eserlere eşlik eden katılımcılar keyifli bir konserde sanat müziğinin zenginliğine şahitlik etti.

NOSATLJİ RÜZGÂRLARI ESTİ

80 ve 90'lı yılların en güzel Türk Müziği eserlerinin seslendirildiği Nostalji Konserinde ünlü bestecisi Mahmut Oğul da şeref konuğu olarak yer aldı. Konserde Mahmut Oğul, Alaettin Şensoy, Zekai Tunca, Zeki Müren, Erdoğan Berker, Turan Taşan' ın en güzel besteleri solo ve koro olarak seslendirildi. Konserin sonunda Şef Neşe Sarısözen de iki şarkıyla konsere renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement