Türk Sanat Müziği Korosundan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Türk Sanat Müziği Korosundan Teşekkür Ziyareti

Türk Sanat Müziği Korosundan Teşekkür Ziyareti

Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” programı dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

10.01.2018 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun geçtiğimiz günlerde düzenlenen "Yeni Yıl Konseri" programı dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun geçtiğimiz günlerde Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "Yeni Yıl Konseri" ile Salihlililere unutulmaz bir akşam yaşatmıştı. Koro Şefi Salih Kandaş ve koro üyeleri Salihli Belediyesi'nin her zaman sanatçıların yanında olduğu için ve sanata olan desteklerinden dolayı Başkan Yardımcısı Karaoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yardımcısı Karaoğlu, "Salihli Belediyesi olarak asli görevlerimizin yanında kültürel ve sosyal anlamda bu tür projeleri önemsiyoruz. Belediye olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Sanat Müziği Korosundan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement