Türk Sürücü, Alman Polisini Çileden Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Türk Sürücü, Alman Polisini Çileden Çıkardı

Türk Sürücü, Alman Polisini Çileden Çıkardı

Almanya'nın Münih kentinde 36 yaşındaki Türk, otomobili ile Alman polisine Amerikan filmlerini aratmayacak bir kovalamaca yaşattı.

08.09.2014 11:27  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Münih kentinde 36 yaşındaki bir Türk, BMW marka otomobili ile Alman otoban polisine Amerikan filmlerini aratmayacak bir kovalamaca yaşattı. Saatte 200 kilometrenin üzerinde bir süratle arkasına onlarca polis aracını ve helikopteri takan Türk, iki polis aracına çarptıktan ve BMW 530d modeli arabası kullanılamayacak hale geldikten sonra yakalanabildi.

POLİS ARACINA YOL VERMEYİNCE...

Münih- Lindau A96 otobanında meydana gelen olayda saat 21.00 sularında Schölffelding-Landsberg-Ost çıkışları arasında acil göreve giden polis aracına yol vermeyen BMW, diğer polis araçları tarafından durdurulmak istendi . BMW'nin sürücüsü polisi dikkate almayarak son sürat yoluna devam etti.

HIZ LİMİTİNİ AŞTI, TERS YÖNE GİRDİ, KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPTI

Polislerin peşine takılması üzerine aracını Münih yönüne çeviren Türk sürücü, zaman zaman süratini 210'a çıkartarak, ters yola girerek ve kırmızı ışıkları ihlal ederek yolunu sürdürdü. Bu arada bir çok araç çarpışmayı önlemek için sağ şeride kaçmak zorunda kaldı. Münih istikametinde A99 otobanına giren Türk sürücü, yolu kapatmak için yan olarak otobanda bekleyen iki polis aracına çarparak sola savurdu.

ARACI HASAR GÖRÜNCE DURMAK ZORUNDA KALDI

Saat 22.00 sularında meydana gelen bu çarpışmada, aracı büyük hasar gören Türk sürücü yoluna devam edemedi ve bir kaç metre sonra durmak zorunda kaldı. Polisin kendisini gözaltına karşı koyan sürücü, çok sayıda polisin müdahalesi ile etkisiz hale getirilebildi. Gözaltı sırasında iki polis hafif yaralanırken, çarpılan iki polis aracındaki memurlar olaydan yara almadan kurtuldular.

GÖZALTINA ALINDILAR

Türk'ün aracında bulunan, 34 yaşındaki bir erkek ve 57 yaşındaki bir ev kadını da kısa süre gözaltına alındı. Polis sözcüsü, Türk sürücünün neden kaçtığı konusunun henüz açıklığa kavuşmadığını söyledi. Polis, Türk sürücünün polisten kaçma eyleminde kaç suç işlediğinin henüz saptanamadığını bildirirken, ilk muayenelerde sürücüde herhangi bir alkol veya uyuşturucu tespit edilemediğini belirtti. Olay yerinin temizlenmesi üç saat sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Sürücü, Alman Polisini Çileden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement