Türk Telekom Arena'nın Açılışındaki Olaylar - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom Arena'nın Açılışındaki Olaylar

Oktay Saral, 'TOKİ Başkanı, Galatasaray Camiasının Rüyasında Bile Göremeyeceği O Güzel Stadı Yapmış ve Teşekkür, Beklerken Böyle Bir Karalama Kampanyasıyla Yüzüstü Bırakılmıştır' Dedi

19.01.2011 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Of Belediye Başkanı Oktay Saral, 'TOKİ Başkanı, Galatasaray camiasının rüyasında bile göremeyeceği, hayalini bile kuramayacağı o güzel stadı yapmış ve teşekkür, taltif beklerken böyle bir karalama kampanyasıyla yüzüstü bırakılmıştır' dedi.

Saral, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a yönelik protestoyu değerlendirdi.

Galatasaray basını tarafından özellikle TOKİ Başkanı Bayraktar'a 'linç kampanyası' başlatıldığını öne süren Saral, 'Bu saldırılara karşı bir tepki olarak bu basın toplantısını düzenledik' diye konuştu.

Bayraktar'ın sadece Türkiye'de değil, dünyada birçok ülkeden gelen davetlerle TOKİ modelini anlattığını dile getiren Saral, şunları kaydetti:

'8 yıl önce TOKİ'nin ismi vardı, cismi yoktu. Şimdi inşaat sektörünü canlandıran, en ücra köşelere kentsel dönüşüm projeleri yapan TOKİ Başkanı'na karşı bir takım Galatasaray ve Bab-ı Ali yazarları tarafından bir linç kampanyası başlatılmıştır. Bunları kınıyoruz. Sözlerini kendilerine misliyle iade ediyoruz. TOKİ Başkanı gibi bir insanın alkışlanması lazım. Galatasaray camiasının rüyasında bile göremeyeceği, hayalini bile kuramayacağı o güzel stadı yapmış ve teşekkür, taltif beklerken böyle bir karalama kampanyasıyla yüzüstü bırakılmıştır.'

Saral, bundan sonra bu tarz olaylara meydan verilmemesini istedi.

Toplantıya Bölümlü, Eskipazar, Uğurlu ve Cumapazarı belde belediye başkanları da katılarak, Saral'a destek verdi.

(ORH-MK-MHD) - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Telekom Arena'nın Açılışındaki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement