Türk Telekom'da Yılın "En"leri Belli Oldu! Listeye Aleyna Tilki ve Simge Damga Vurdu - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom'da Yılın "En"leri Belli Oldu! Listeye Aleyna Tilki ve Simge Damga Vurdu

Türk Telekom'un dijital eğlence platformları Tivibu, Tambu ve Muud'da 2018 yılında kullanıcıların en beğendiği içerikler belli oldu. Buna göre yılın en çok dinlenen şarkısı Aleyna Tilki'nin 'Yalnız Çiçek', yılın sanatçısı ise Simge oldu.

30.12.2018 15:35  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un dijital eğlence platformları Tivibu, Tambu ve Muud'da 2018 yılında kullanıcıların en beğendiği içerikler belli oldu. 'Yılın En Çok Dinlenen Şarkısı' Aleyna Tilki'nin Yalnız Çiçek olurken 'En İyi Kadın Sanatçı' Simge oldu.

YILIN EN ÇOK DİNLENEN ŞARKICI 'YALNIZ ÇİÇEK' OLDU

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud'da 2018 yılının 'En Çok Dinlenen Şarkısı' Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman ile düet yaptığı "Yalnız Çiçek" şarkısı olurken, onu Mabel Matiz'in "Öyle Kolaysa" ve Merve Özbey'in "Vuracak" şarkıları takip etti. Yıl boyunca 'En Uzun Zaman Zirvede Kalan' listesinin birincisi "Beni Vur" ile Deniz Tekin, ikincisi "Sen Olsan Bari" ile Aleyna Tilki, üçüncüsü "Gömün Beni Çukura" ile Eypio oldu.

Türk Telekom'da Yılın

YILIN KADIN SANATÇISI SİMGE OLDU

Bu yılın 'En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı' Edis, 'En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı' Simge oldu. Albümlerde ise çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları, Vol. 1 zirveye çıkarken, Edis'in "An" albümü ile Mabel Matiz'in "Maya" albümü ikinci ve üçüncü sırada yer aldı. 'Yılın En Çok İndirilen Şarkısı' Mabel Matiz'in "Öyle Kolaysa" şarkısı olurken, müzikseverler 2018'de en çok "Yerli Yeni" listesini dinlemeyi tercih etti.

Türk Telekom'da Yılın

'BİZİM KÖYÜN ŞARKISI' ZİRVEYE YERLEŞTİ

Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu'da 'Yılın En Çok İzlenen Filmi' komedi türündeki yerli film "Bizim Köyün Şarkısı" olurken, yerli film kategorisinde öne çıkan diğer filmler "Deliha", "Görümce", "Deliha 2", "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?", "Yol Arkadaşım", "Aile Arasında", "Kral Şakir Oyun Zamanı", "Kolonya Cumhuriyeti" ve "Ayla" oldu.

Türk Telekom'da Yılın
Bizim Köyün Şarkısı

Tivibu seyircisi, yabancı film kategorisinde ise sırasıyla en çok "Karlar Ülkesi", "Suicide Squad, Gerçek Kötüler", "İntikam", "Şirinler", "Deadpool", "Sünger Bob Karaya Çıkıyor", "Bolt", "Devasa", "İyi Kalpli Koca Adam", "Çelik Yumruklar" filmlerini izlemeyi tercih etti.

Türk Telekom'da Yılın

EN ÇOK TERCİH EDİLEN TEMA AY-YILDIZ OLDU

Film türüne göre bakıldığında ise Tivibu seyircisinin 2018 yılında en çok izlediği tür komedi olurken, onu sırasıyla aksiyon-macera ve çocuk kategorilerindeki içerikler takip etti. Kullanıcıların beğenisine sunulduğundan bu yana toplam 7,6 milyon defa indirilen ve 890 milyon defa kullanılan Türkiye'nin ilk yerli ve milli dijital klavyesi Tambu'da kullanıcıların 'En Çok Tercih Ettikleri Tema' 1,2 milyon kişinin yüklediği "Ay-yıldız" teması oldu. 'En Çok Paylaşılan İçerik' "Türk bayrağı" olurken, onu "Öptüm" ve "Seni seviyorum" çıkartmaları takip etti. 55 bin "evlilik teklifi", 99 bin "çeyrek altın" gönderilirken, "gelin damat" 104 bin kez kullanıldı.

Türk Telekom\'da Yılın "En"leri Belli Oldu! Listeye Aleyna Tilki ve Simge Damga Vurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom'da Yılın 'En'leri Belli Oldu! Listeye Aleyna Tilki ve Simge Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Meg: Temaya bayildim benim guzel ulkem vatanim ve bayragim 18 3 Yanıtla
  • suat 06: yaşım 45 aleynayı bende dinliyorum ama ülkemizde benden değilse sizden de olmasın mantığıyla kıskanç insanlar var çamur at izi kalsın düşüncesindeki kişiler herkesi kendisi gibi aptal sanıyorlar görunen köy kılavuz istemez bence aleyna o sesine yakışacak şarkıyı hala bulamadı birde melek mosso çok harika sesi var şarkıyı şarkı yapan dinlettiren şarkıcı ve sesidir gerisi teferruat 4 0 Yanıtla

Advertisement