Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı Çekerek Yeniden Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı Çekerek Yeniden Yayınladı

Türk Telekom, resmi sitesinde tüm kotasız internet tarife ve fiyatlarını gelen tepkiler üzerine aşağı çekerek yeniden güncelledi.

14.12.2018 12:45  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belli bir kotayı aşan kullanıcıların internet hızını düşüren Adil Kullanım Kotası (AKK/AKN) dönemi 1 Ocak'ta sona eriyor. Servis sağlayıcılar da yeni dönem fiyatlarını tek tek açıklamaya başlarken fiyatlardaki artışlar tüketicilerin tepkisine neden olmuştu. Fiyat tarifesini ilk açıklayan Türk Telekom'un fiyat tarifesi tüketiciler tarafından yüksek bulunmuş ve tepki oluşturmuştu. Yaşanan gelişme üzerine Türk Telekom, fiyat tarifesini internet sitesinden kaldırarak yeni fiyat tarifesini yayınladı. Türk Telekom'un yeni fiyat listesinde tarifelerin daha uygun hale getirildiği görüldü.

1 OCAK ÖNCESİ TAAHHÜTLÜ ABONELER AYNI FİYATTAN HİZMET ALACAK

Yeni dönem fiyatlarını açıklayan ilk şirketlerden biri Türk Telekom oldu. Türk Telekom'un yeni tarifelerinde fiyat artışları dikkat çekerken, daha sonra sitesindeki paket seçeneklerini kaldırdı ve ilgili sayfada tek bir açıklama yer aldı:

" Türkiye'nin interneti Türk Telekom olarak, 1 Ocak'tan itibaren yepyeni bir dönem başlatıyoruz. Mevcut müşterilerimiz 1 Ocak'tan itibaren mevcut paketlerinin hızında ve ek hiçbir ücret ödemeden limitsiz internetten faydalanabilecek."

1 Ocak tarihinden önce taahhüt vererek aboneliğini devam ettiren kullanıcılar, fiyatlarında hiçbir değişiklik olmadan kullandıkları internet paketini Adil Kullanım Kotası olmadan kullanmaya devam edecek.

İşte Türk Telekom'un yeniden yayınladığı AKK'siz tarifelerinin fiyatları:

4 Mbps: 59,90 TL

6 Mbps: 69,90 TL

8 Mbps: 79,90 TL

16 Mbps: 92,90 TL

24 Mbps: 119,90 TL

35 Mbps: 149,90 TL

50 Mbps: 249,90 TL

100 Mbps: 335,90 TL

Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı <a class='keyword-sd' href='/cekerek/' title='Çekerek'>Çekerek</a> Yeniden Yayınladı

Türk Telekom'un ilk yayınladığı ve tepkilere neden olan fiyat tarifesi ise şöyleydi:

Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı Çekerek Yeniden Yayınladı
Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı Çekerek Yeniden Yayınladı

Son Dakika Güncel Türk Telekom, Gelen Tepkiler Üzerine Kotasız İnternet Tarifelerini Aşağı Çekerek Yeniden Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement