Türk Telekom, Malatya'da Kobi'lere Sunduğu Hizmetleri Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom, Malatya'da Kobi'lere Sunduğu Hizmetleri Tanıttı

Türk Telekom'un Malatya'da yapılan "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliğinde kamu kurumlarına, kurum çalışanlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler tanıtıldı. KOBİ'lere ise Türk Telekom'un avantajlı hizmetleri, ses ve data ürünleri ile kampanyaları hakkında bilgi verildi.

01.10.2013 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un Malatya'da yapılan "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliğinde kamu kurumlarına, kurum çalışanlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler tanıtıldı. KOBİ'lere ise Türk Telekom'un avantajlı hizmetleri, ses ve data ürünleri ile kampanyaları hakkında bilgi verildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un düzenlediği "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliği Malatya'da gerçekleştirildi. Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla düzenlenen etkinlikte, Türk Telekom'un kamu kurumları ve KOBİ'ler için önemli fırsatlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı.

Etkinliğe, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, PTT Başmüdürü Fahri Yücel, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Polat, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ve Malatya OSB firmaları ile Malatya ve ilçelerindeki birçok kurumsal firma yöneticileri de katıldı.

Kamu kurumlarıyla yapılan toplantıda, Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran, hepsi birer marka niteliği kazanmış e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümleri tanıtıldı.

Finans sektöründe kamu bankalarının telekomünikasyon altyapısını da Türk Telekom'un sağladığını aktaran Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Havva Nur Bahadır, şunları kaydetti:

"T.C. Ziraat Bankası'nın 1.500'den fazla şubesine fiber altyapı tesis edilerek, ülke genelindeki tüm şubelerini VPN altyapısı ile birbirine bağladık. Borsa İstanbul da veri merkezi konusunda Türk Telekom'dan hizmet alıyor. Güvenlik sektöründe ise Jandarma Genel Komutanlığı'nın binden fazla birimini VPN altyapısı ile tek çatı altında topladık.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz Metropol Projesi ile kurumun 160 biriminde, noktadan noktaya metro ethernet erişim olanağı sağladık. Adalet Bakanlığı'nın SEGBİS Projesi ile Türk Telekom, TTVPN erişimiyle artık duruşmaların video kayıtlarının tutulabilmesine, ifadelerin video konferans ortamı ile uzaktan da alınabilmesine olanak tanıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Telekom, gelişmiş teknolojisiyle Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını belirleyerek, grup şirketleri ile birlikte uçtan uca çözümler sunmaya ve müşterilerine değer yaratmaya devam edecek."

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver ise 3D stratejisi ile büyüyen Türk Telekom'un, değer odaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünyaya açılım ve bölgesel büyüme hedefleri ile ilerlediğini belirtti.

Ünver, Türkiye'nin 81 ilinde KOBİ'lere, esnafa, sanayiciye, ses, internet, data ve geniş bant, mobil ve yönetilebilir servislerle, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle iletişim alanında hız ve verim katma hedefinin Türk Telekom'un öncelikleri arasında yer aldığını kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom, Malatya'da Kobi'lere Sunduğu Hizmetleri Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement