Türk Yatırımcılardan Kopenhag'da Mobilya Mağazası - Son Dakika
Güncel

Türk Yatırımcılardan Kopenhag'da Mobilya Mağazası

Türk Yatırımcılardan Kopenhag\'da Mobilya Mağazası

Avrupa'da yeni bir ekonomik krizden endişe edilirken, Ömer ve İdris Yıldız, mobilya alanında İsveç'te elde ettikleri başarı ardından Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta bulunan Hvidovre semtinde İstikbal mobilyalarının mağazasının açılışını yaptı.

21.12.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da yeni bir ekonomik krizden endişe edilirken, Ömer ve İdris Yıldız, mobilya alanında İsveç'te elde ettikleri başarı ardından Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta bulunan Hvidovre semtinde İstikbal mobilyalarının mağazasının açılışını yaptı. 800 metre karelik alanı bulunan mağazanın açılışına Boydak Holding Başkanı Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ katıldı.

Boydak Holding başkanı Hacı Boydak, Avrupa'daki 61'inci mağazalarının açılışını yaptıklarını bunu Frankfurt'un izleyeceğini iki Türk yatırımcının cesaretini takdirle karşıladığını söyledi. Hacı Boydak, şöyle dedi:

"2014 başında, yurt dışında 30 yeni mağaza açmayı hedefledik. Bu 25'inci mağazamız. 522 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. 6 milyar 150 milyon ciromuz vardı. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de 850, Yurtdışında 300 mağazamıza yeni mağazalar eklemeye başladık. Yüzde 7'nin üzerinde büyüme gerçekleştiriyoruz. Dünyanın her bölgesinde bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyoruz. İsveç'te Malmö ve Göteborg'da başarılı olan bu işadamlarımızı buradaki yatırımlarından dolayı da tebrik ediyorum."

DANİMARKA CİDDİ MOBİLYA ÜLKESİ

Memduh Boynak da DHA'ya Danimarka'nın mobilyada isim yapmış bir ülke olduğunu, Danimarkalıları da hedefleyerek bu açılışı yaptıklarını anlatırken, "Her ülkenin zevk ve tercihlerini biliyoruz. Bu piyasada kendimize yer edinmek istiyoruz. Örneğin İtalya ve Almanya'da da oldukça iddialı ve güçlüyüz. Burada da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Ömer Yıldız da, tüm müştericilerini fiyat ve kalite ile memnun etmek istediklerini, Avrupa'daki Türkler'in artık işçilikten kurtulup, cesaretli girişimciler olduklarını söyledi. Açılışa katılanlara yastık dağıtıldı. - Kopenhag

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Yatırımcılardan Kopenhag'da Mobilya Mağazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement