Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek - Son Dakika
Güncel

Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek

Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek

Isparta Belediyesi'nin 12-16 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği Gül Fuarı ve Festivali etkinlikleri kapsamında 'Gökyüzündeki Milli Takımımız' olarak anılan Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları gösteri yapacak.

29.05.2019 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Belediyesi'nin 12-16 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği Gül Fuarı ve Festivali etkinlikleri kapsamında 'Gökyüzündeki Milli Takımımız' olarak anılan Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları gösteri yapacak.

Isparta Belediyesi'nin Gül Fuarı ve Festivali etkinlikleri bu yıl ilklere sahne olacak. Belediye'nin Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği fuar ve festival etkinlikleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden Türk Yıldızları ekibi gösteri yapacak. Gösteri, 15 Haziran 2019 günü saat 17.00 ile 17.40 arasında Gökkubbe Fuar Merkezi bölgesi semalarında gerçekleştirilecek.

Gül Fuarı ve Festivali etkinlikleri kapsamındaki Türk Yıldızları gösterisi için Valilik'te bir toplantı yapıldı. Vali Yardımcısı Hakan Kubalı başkanlığındaki toplantıya Türk Yıldızları Ekibi personelinin yanı sıra Belediye, Jandarma ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Toplantıda Türkiye'nin Gökyüzündeki Milli Takımı Türk Yıldızları'nın gösterisinin 15 Haziran günü saat 17.00'da Gökkubbe Fuar Merkezi semalarında gösteri yapması kararlaştırıldı.

Türk Yıldızları ekibi yetkilileri, 18 yıl aradan sonra Isparta semalarında gösteri yapacak olmalarının kendilerini heyecanlandırdığını ve gururlandırdığını, tüm Isparta halkının gösteriye katılacaklarını düşündüklerini ifade ettiler.

Öte yandan, Isparta Belediyesi Gül Fuarı ve Festivali etkinlikleri 12-16 Haziran tarihleri arasında Gökkubbe Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk ve İngiliz Girişimciler Londra'da Buluştu
    01:03 Türk ve İngiliz Girişimciler Londra'da Buluştu

    Londra Oyun Festivali kapsamında Türk ve İngiliz girişimciler, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliğinde düzenlenen bir resepsiyonda bir araya geldi. Büyükelçi Osman Koray Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, festival başkanı Michael French, Women in Games Türkiye Kurucusu Simay Dinç ve önemli oyun firmalarının temsilcileri katıldı. Büyükelçi Ertaş, Türk oyun sektörünün önemli başarılara imza attığını belirterek, Türkiye'nin küresel oyun sektörüne destekler sağladığını vurguladı. İki ülke arasındaki işbirliklerinin artırılması hedefiyle çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı
    00:42 Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı

    Aliağa Belediye Meclisi, 2024-2029 dönemi için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement