Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı - Son Dakika
Güncel

Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı

- Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı Edirne'de Meriç Nehri üzerinde, Türkiye ve Yunanistan arasındaki köprü ayaklarında iki ülke ortak temizlik çalışması yaptı.

17.01.2023 16:07  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı

EDİRNE - Edirne'de Meriç Nehri üzerinde, Türkiye ve Yunanistan arasındaki köprü ayaklarında iki ülke ortak temizlik çalışması yaptı.

İpsala Sınır Kapısı ile Yunanistan Kipi Sınır Kapısı arasında kalan ve iki ülkeye karşılıklı geçişi sağlayan köprünün ayaklarında biriken kütük ve ağaç dallarının ortak çalışmayla temizlenmesi için İpsala Kaymakamlığı tarafından protokol imzalandı. Protokolün ardından Edirne Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Devlet Su İşleri ekipleri ile Yunanistan ekipleri, köprü ayaklarında biriken kütük ve ağaç dallarını iş makineleriyle bölgeden kaldırdı. Ayrıca temizleme çalışmalarının, iki ülkenin de kendi tarafını temizlemesiyle gerçekleştiği belirtildi.

İpsala ve Kipi sınır kapılarıyla iki ülkeyi birbirine bağlayan Kipi Köprüsü'nden her yıl yaklaşık 2 milyon kişinin geçtiği bildirildi.

Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk-Yunan sınır kapıları arasındaki köprü ayaklarında temizlik yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement