Türkan Gürler, Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Türkan Gürler, Dur Durak Bilmiyor

Türkan Gürler, Dur Durak Bilmiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

28.02.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllardır Diyarbakır'da birçok sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneğinin Kurucu Başkanı olan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, teşkilat ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren ekibiyle yollara çıkan Gürler, gece geç saatlere kadar ziyaretlerde bulunarak, destek talebinde bulunuyor. Gürler, destek turlarında dün ilk ziyaretini Kulp ilçesine gerçekleştirdi. Ak Parti Kulp İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve partililerin kapıda karşıladığı Gürler burada tam destek gördü.

Kulp İlçesi Gürler'i Bağrına Bastı

Makamda yapılan samimi sohbette, İlçe başkanı Mehmet Nergiz, desteğinin Türkan Hoca ile birlikte olacağını ifade etti. 'Cennet anaların ayaklarının altındadır' diyen Nergiz, kadınların baş tacı edilmesi gerektiğini kaydederek, "Türkan Hoca sürekli olarak teşkilat içerisinde görüştüğümüz ve partiye verdiği katkı ve değerini çok iyi bildiğimiz bir kardeşimizdir. Biz parti olarak eşitlik kavramını gerçekte uygulamalıyız. Bunu uygularken, özellikle Diyarbakır vekil aday adayı olarak Diyarbakır'da ikamet eden, yatırımını ve işini bu ilde kuran ve gelecek ile ilgili planını da bu il üzerine yapan Türkan Hocamız gibi kardeşlerimizin göz ardı edilmemesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Lice İlçesi Gürler'i Gördüğüne Çok Sevindi

Daha sonra Lice İlçesine geçen Ak Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Türkan Gürler, burada Ak Parti Lice İlçe Başkanı İsmail Aksoy, Kadın Kolları Başkanı ve Genlik Kolları Başkanı İle partililer kapıda karşıladı. Türkan Gürler'in Lice'ye kadar gelmesine çok mutlu olduklarını dile getiren İlçe Başkanı İsmail Aksoy, "Kadın aday adayları başta olmak üzere birçok adayın tehlikeli olarak gördüğü ilçemizi ziyaret bile etmemesi bizleri üzmüştür" diye konuştu.

Kadın partililerinde yoğun ilgi gösterdiği Gürler, Diyarbakır'ın en iyi ve en fazla temsil edecek, sorunlarına vakıf adayların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Kadın olmanın halka hizmet noktasında dezavantaj değil, avantaj olduğunu dile getiren Gürler, "Partimizin amaçları doğrultusunda bayrağı en üst seviyelere çıkaracak arkadaşlara emaneti teslim edelim. Ben Türkan Gürler olarak bilgi birikimimi tüm cesaretimi partim, teşkilatım, halkım için kadınlar, gençler için harcayacağım" dedi.

Hani İlçesinde Gürler Adete Şov Yaptı

Gürler son durağı olan Hani ilçesinde ise ilçe başkanı Abdullah Topkaya tarafından kapıda karşılandı. Burada İlçe Başkanı İle teşkilat sorun ve sıkıntıları üzerine dertleşen Gürler, gördüğü ilgi karşısında bir kadın ve ana olarak duygulandığını belirtti.

Teşkilatın içerisinden geldiğini ve yaşanan sorun ve sıkıntıları iyi bildiğini anlatan Gürler, sorunların üstesinden gelecek azim ve kararlılıkta olduğunu belirten Gürler, "Halkımın sorun ve sıkıntıları benim için önceliklidir. Ben halkın, milletin temsilciliği talebinde bulunuyorsam, kendimden önce onların dertleriyle dertlenmem ve sorunlarına çözüm üretmem gerekiyor" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Hani İlçe Başkanı Abdullah Topkaya ve teşkilatı Gürler'i kapıya kadar uğurlayarak başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Türkan Gürler, Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement