Türkan Sultan, "Harem Sultan'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı - Son Dakika
Magazin

Türkan Sultan, "Harem Sultan'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı

Türkan Sultan, "Harem Sultan\'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı

Türk sinemasının ’Sultan’ lakaplı ünlü oyuncusu Türkan Şoray, Manisa’da katıldığı "Harem Sultan’ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasında jüri başkanlığı yaptı.

16.11.2014 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı ünlü oyuncusu Türkan Şoray, Manisa'da katıldığı "Harem Sultan'ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasında jüri başkanlığı yaptı.

Manisa'da güzellik sektöründe hizmet veren Harem Estetik ve Güzellik Akademi tarafından Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Harem Sultan'ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasının galası Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Jüri başkanlığını Türkan Şoray'ın yaptığı gecede jüri üyeliğini 2009'da yapılan Dünya Mankenlik Yarışması'nda 2. seçilen Derya Çimen, Manisa Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ali Bartu, Harem İşletme Sahibi Güzellik Uzmanı ve Estetiysen Birsen Türkoğlu, Türk Kadınları Konseyi Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, Hilmi Bursa, Ayhan Öci, Aydan İris ve Şüeda Karakaş yaptı. Galaya, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan yardımcıları Ramiz Şiyak, Kılıç Kaya ile birlikte magazin dünyasının ünlü simaları da katıldı. Düzenlenen gecede, Türk Kadınları Konseyi Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Türkan Şoray'a kendi ürünleri olan Manisa bezinden takdim etti. Türkan Şoray da kendisini Manisa'ya davet eden Harem Akademi İşletme Sahibi Birsen Türkoğlu'na kırmızı yazma hediye etti. Gecede ayrıca Kırgızistan Devlet Sanatçısı Salamat Sadıkova ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Armağan Uzun mini konser verdi.

Sultan adaylarının podyumda yürümesinin ardından sahneye çıkan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Türkan Şoray'a içerisinde mesir macunu ve Manisa'yı anlatan ürünlerin bulunduğu bir sepet hediye etti. Gecenin sonunda Derya Çimen dereceye giren üç sultanın ismini okudu. Yarışmada birinciliği Gönül Özgüner elde ederken, ikinci Şilan Sağlam, üçüncü ise Ceren Uzun oldu. Sahneye bir kez daha çıkan Türkan Şoray, yarışmanın birincisi Gönül Özgüner'e elleriyle tacını taktı. Birinci seçilen Gönül Özgüner, "Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir iş yaparak, Manisa'nın sultanını seçtiler. Türk sinemasının sultanını, Türkan Şoray'ı Manisa'mızda görmekten onur ve şeref duyuyoruz. Onun elinden taç takmak gerçekten çok güzel bir duygu" dedi.

Manisa'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Türkan Şoray, "Ben Manisa'da bu kadar güzel kızlar olduğunu bilmiyordum. Manisa'nın kızları gerçekten çok güzel. Gözlerimi alamadım hiçbirinden. Benim için çok anlamlı bir geceydi. Manisa çok sıcak bir şehir. Hiç unutmayacağım bu geceyi. Böyle bir gecede bulunduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Gecede davetliler Türkan Şoray'a yakın ilgi göstererek, bol bol fotoğraf çektirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkan Sultan, 'Harem Sultan'ını Seçiyor' Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement