Türkçe Parkı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Türkçe Parkı Büyük İlgi Gördü

Türkçe Parkı Büyük İlgi Gördü

Karaman Belediyesi'nce elden geçirilen Türkçe Parkı, yeni yüzü ve yeni kimliğiyle göz doldurdu, Karaman'ın en güzide mekanlarından biri haline geldi.

25.05.2011 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Parkları kentimize yakışır hale getirmek istiyoruz." diyen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu: "Halkımızın ihtiyaçlarını karşılayamayan ve eskiyen parklarımız yeniden yapılıyor. Türkçe Parkı da sil baştan inşa edilerek yeni kimliğine kavuştu. Park, içerisinde birtakım etkinliklerin düzenlenebileceği tiyatro alanı, bitki duvarı, su perdesi, led aydınlatmalı kuru havuz, kent mobilyası ve seyir alanları ile şehrimize örnek bir park oldu.

Türk Tarihi'nin en önemli âbidelerinden olan Kül Tigin Anıtı parkımıza kazandırıldı. Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği Türkçe Parkı Karamanımıza hayırlı olsun" dedi.

Sırada Diğer Parklar Var

İlimizde böyle örnek park uygulamalarının artacağını söyleyen Belediye Başkanı Uğurlu, Çukurbahçe ve Kuğulu Park'ta çalışmaların devam ettiğini tekrar elden geçecek Yunus Emre Parkı'ndaki iyileştirmenin de bugün başladığını söyledi. Cumhuriyet Parkı'ndaki tören alanı da yenileme çalışmaları içerisinde yeniden düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkçe Parkı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement