Turkcell'den Aylık Nar Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Turkcell'den Aylık Nar Kampanyası

Turkcell, Aylık Nar Kampanyası'ndan Faydalanan Hazır Kart Sahibi Müşterilerinin Sadece 20 Liraya 30 Gün Boyunca Hem Konuşabileceklerini Hem de Mesajlaşabileceklerini Bildirdi

11.06.2010 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell, Aylık Nar Kampanyası'ndan faydalanan Hazır Kart sahibi müşterilerinin sadece 20 liraya 30 gün boyunca hem konuşabileceklerini hem de mesajlaşabileceklerini bildirdi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell'in müşterilerine uygun avantajlı tarife ve kampanyaları sunmaya devam ettiği belirtilerek, 'Tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi Turkcell müşterilerinin faydalanabileceği kampanya ile Hazır Kart'lılar 20 TL veya 40 TL karşılığında, hatlarından düştükleri miktarın 5 katı kadar TL kazanıyor. Kazandığı TL'leri konuşurken ve mesajlaşırken kullanabiliyor' denildi.

Hatlarında yüklü olan TL bakiyesinden 20 TL veren Turkcell müşterilerinin 100 TL'lik konuşma ve SMS'i hediye olarak kazanmalarının mümkün olduğu dile getirilen açıklamada, kampanyadan faydalanmak için 'AYLIK 100' yazarak 2222'ye ücretsiz kısa mesaj atmanın yeterli olacağı kaydedildi.

Açıklamada, böylelikle hattan düşülen 20 TL karşılığında müşterinin hattına anında 100 TL'nin yüklendiği, bu 100 TL'nin, müşterinin kullandığı tarife üzerinden 30 gün boyunca Turkcell'lilerle konuşurken ya da mesajlaşırken kullanılabildiği ifade edildi.

Avantajlı kampanyada Turkcell müşterilerinin her yöne konuşmak ya da mesajlaşmak isterlerse, 40 TL karşılığında 200 TL kazanabildikleri belirtilen açıklamada, 'AYLIK 200' yazarak 2222'ye ücretsiz kısa mesaj atan Hazır Kart'lıların hatlarından düşecek 40 TL karşılığında 200 TL'nin yüklendiği ve 30 gün boyunca her yöne konuşurken ve mesajlaşırken kullanılabildiği bildirildi.

Açıklamada, 200 TL'lik kullanım hakkının, Turkcell'lileri aramada müşterinin kendi tarifesi üzerinden, diğer operatörler yönüne aramalarda 2 dakikası 65 kuruşa konuşma imkanı sağladığı dile getirildi.

Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, Aylık Nar Kampanyası ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Yeni kampanyamız ile Turkcell Hazır Kart kullanıcıları, çok daha uzun süre konuşma ve mesajlaşma şansına sahip olacak' dedi.

(FAN-TLN) - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turkcell'den Aylık Nar Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement