Turkcell'den İş Ortaklarına Ödül - Son Dakika
Güncel

Turkcell'den İş Ortaklarına Ödül

Turkcell'in 34 iş ortağı yıl içinde gösterdikleri performanslarıyla ödüle layık görüldü.

28.05.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell'in 34 iş ortağı yıl içinde gösterdikleri performanslarıyla ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell geçen yılın en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. 14 yılda Türkiye'nin en köklü iş ortaklığı ekosistemlerinden biri haline gelen ve her ölçekten 200'ün üzerinde şirketi bünyesinde barındıran Turkcell Partner Network'te yer alan 34 şirket gösterdikleri performansla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı.

Kurumsal pazarlama çözümleri, bireysel servisler, makineler arası iletişim ve mobil ödeme alanlarında üretim yapan şirketler, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi kriterlere göre değerlendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Grup Ürün, Servis ve İşbirliklerinden Sorumlu Grup Başkanı Yiğit Kulabaş, akıllı cihazların önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bundan 10 yıl önce şu anda kullandığımız hiçbir uygulama yoktu. Bugün baktığımızda akıllı telefonlar artık hayatlarımızın uzaktan kumandaları haline geldi. Bizler Turkcell olarak, her zaman olduğu gibi iş ortaklarımızı desteklemeye, onların yanlarında olmaya devam edeceğiz ve birlikte daha nice yıllar hem ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de dünyaya yayılacak ürün, servis ve uygulamaları geliştireceğiz. Pazarımızı büyütürken yeni dünyadaki akıllı telefonu her yönden fethetmeye devam edeceğiz. Ödül almaya hak kazanan Gold ve Silver iş ortaklarımızı kutluyor ve iş birliğimizin daha nice başarılara öncülük etmesini diliyorum."

Mobil Servis Sağlayıcı İş Adamları Derneği (MOBİLSİAD) Başkanı Prof. Dr Kerem Alkin ise ekonomi ve sanayi için mobil teknolojilerin artık hayati önem taşıdığını belirterek, verimlilik ve sanayide büyümenin anahtarının artık mobil iletişimden geçtiğini, özellikle makineler arası iletişimden daha fazla yararlanılması gerektiğini aktardı.

Turkcell'in ödül alan Gold ve Silver iş ortakları yıl boyunca konvansiyonel ve dijital kanallarda tanıtım ve PR destekleri, yönetim kadrosu, satış pazarlama ekipleri ve teknik ekiplere özelleştirilmiş eğitim ve gelişim desteği, Türkiye ve dünyadaki çeşitli konferans ve seminerlere katılım hakları ve danışmanlık desteği alacak.

Turkcell Partner Network, farklı pazarlara açılmak isteyen iş ortaklarını son iki yıldır Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde ağırlıyor. Bu yıl iş ortaklığı ekosisteminde yer alan 20'ye yakın şirket kongrede yer alarak Türkiye'deki beyin gücü ve yenilikçi servisleri yurt dışına tanıttı.

Bu arada, Turkcell Partner Network içinde yer almak isteyen şirketler "turkcellpartner.com" üzerinden online başvuru yapabiliyor.

Turkcell'in ödül alan iş ortakları şöyle:

"Gold iş ortakları, 3Pay, Arvento, Buhari İletişim, Buongiorno, Codec, Kontra, Megatek, ODC, Sempa, Tikle, Turatel, Univera, Wonk. Silver iş ortakları; 4Play, Aerodeon, Artı Mobil, Asianet İletişim, Başarı Mobile, Bmobile, Dukasim Haberleşme, Eclipse, Ester, Figensoft, Hermes, Infotech, Mobildev, Mobiliz, Mobiz, Ortem Elektronik, Paybyme, Pharos Media, Pixofun. Değer katan iş ortakları; 4Play, Kartaca."

Özel başarı ödülü ise Asay Enerji'nin oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'den İş Ortaklarına Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement