Turkcell Gelibolu Maratonu Bip'ten Takip Edilebilecek - Son Dakika
Güncel

Turkcell Gelibolu Maratonu Bip'ten Takip Edilebilecek

Turkcell Gelibolu Maratonu Bip\'ten Takip Edilebilecek

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene 4’üncüsü düzenlenecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu’nun tüm detayları geçen yıl olduğu gibi bu sene de BiP’te olacağı açıklandı.

09.10.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla bu sene 4'üncüsü düzenlenecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu'nun tüm detayları geçen yıl olduğu gibi bu sene de BiP'te olacağı açıklandı. BiP'te açılan Turkcell Gelibolu Maratonu kanalı, maratonun resmi iletişim kanalı olacak.

Turkcell'in isim sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü düzenlenecek, Türkiye'nin 'Barış' temalı ilk ve tek maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu, 'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla 14 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bugüne kadar 15 binden fazla kişinin katıldığı organizasyonda maraton, yarı maraton, 10 km koşusu ve halk koşusu mücadeleleri yapılacak. Yapılan bilgilendirmede; maratonun tüm detaylarına ise geçen sene olduğu gibi bu sene de BiP üzerinden ulaşmak mümkün olacak. Türkiye'nin yerli ve milli iletişim ve yaşam platformu BiP'te açılan Turkcell Gelibolu Maratonu kanalı üzerinden başta katılımcılar olmak üzere tüm takipçiler, bilgi akışını takip edebilecekler. Ayrıca, TV+'ta yapılacak canlı yayınlar ve röportajlarla Turkcell Gelibolu Maratonu heyecanı, gün boyu canlı tutulacak.

Turkcell Barış Ormanı 30 bin fidana ulaştı

Öte yandan, BiP'ten maratona yapılan her başvuru, Barış Ormanı'na bir fidan olarak döneceği bilgisi verilirken, iki sene önce tarafından hayata geçirilen, bu yılki dikimlerle 30 bin fidana ulaşacak Turkcell Barış Ormanı'na ayrıca BiP'ten yapılan başvuru adedi kadar daha fidan eklenecek. fizy ise maratona özel yerli ve yabancı müzik listeleri hazırlayacak.

Turkcell'in dijital seyahat platformu Fulltrip de maratona özel paketler hazırladığı belirtilirken, platform üzerinden Çanakkale seyahat paketlerinin satışı, ulaşım, konaklama rehberli tur paketlerine de ulaşmak mümkün olacak.

Türkiye'nin ilk ve tek 'Barış' temalı maratonu olduğu belirtilen maraton, teknolojik anlamda da bir ilki gerçekleştirmeye hazırlandığı bilgisi verilirken, 'Picme Social' uygulaması ile maratonda yer alacak koşucular, parkurdaki farklı görüntülerinden oluşan kolaj videolarını, maraton sonrası web sitesinden tek tuşla indirip sosyal medyalarında paylaşabilecekler.

Toplam ödül 100 bin lira

Truva Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Mirasları Listesi'ne dahil edilmesinin 20'nci yılı dolaysıyla tüm dünyada kutlanan 2018 Troya Yılı'nın en önemli organizasyonlarından biri olan Turkcell Gelibolu Maratonu'nda bu sene para ödülü de verilecek. Toplam ödülü 100 bin lira olan organizasyonda, Maraton, yarı maraton ve 10 Km. koşularının yanı sıra, 9 yaş kategorisinde ilk 3'e giren kadın ve erkek koşucular ayrı ayrı para ödülüne sahip olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turkcell Gelibolu Maratonu Bip'ten Takip Edilebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement