Turkcell'in Üç Genel Müdür Yardımcısı İstifa Etti - Son Dakika
Ekonomi

Turkcell'in Üç Genel Müdür Yardımcısı İstifa Etti

Turkcell\'in Üç Genel Müdür Yardımcısı İstifa Etti

Turkcell'de sular durulmuyor. Şirketten üç üst düzey yöneticinin istifa ettiği haberi geldi. Genel müdür yardımcılarının istifası KAP'a bildirildi.

13.04.2015 18:08  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada: "Şirketimizde Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Regülasyon, Hukuk ve Operatörlerarası İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cem Seyfeli 17 Nisan 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevlerinden ayrılma kararı almışlardır. Bugüne kadar gösterdikleri katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

2003'TEN BERİ TURKCELL'DEYDİ

Selen Kocabaş Turkcell ailesine 2003 yılında katıldı. Profesyonel iş hayatına Koç Holding'de management trainee olarak başlayan Kocabaş, Arçelik'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmış, daha sonra 5 yıl boyunca Marshall'da İnsan Kaynakları Koordinasyon Şefi, ardından 4 yıl DanoneSA'da Su ve Süt şirketlerinin kurulması, yapının oluşturulması ve doğru insan kaynaklarıyla yönetilmesi konularında İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Selen Kocabaş, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine lisansüstü eğitimin tamamladı.

BOĞAZİÇİ MEZUNU

Tayfun Çataltepe Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra, Michigan Teknoloji Üniversitesi'nden Yüksek Lisans derecesini, California Üniversitesi'nden de Doktora derecesini aldı. 1990-1998 yılları arasında Bell Laboratuarları'nda Araştırma ve Geliştirme Mühendisi, 1998-2003 arasında AT&Tde IP Network ve Servis Planlama projelerinin yönetimi görevlerini üstlendi. 2003-2004 arasında Aycell Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı, 2004-2006 arasında AVEA Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Çataltepe, daha sonra Ernst& Young şirketinde Birleşme ve Satın alma Sonrası Kurumsal Entegrasyon Servisleri Avrupa Telekom Sektör Sorumluluğu görevini yürüttü. 2007 yılından beri Turkcell'de Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.

DEVLET İLE İLİŞKİLERİ YÜRÜTTÜ

Tolga Cem Seyfeli, 2011 yılından bu yana Turkcell'de Kurum ve Devlet İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı. Seyfelli, Türk Telekom, Ulaştırma Bakanlığı ve Botaş'da hukuk danışmanı olarak görev yapmıştı. Gazi Üniversitesi'nde Özel Hukuk ve Rekabet Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlayan Seyfelli, aralık 2013'de Hukuk Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Turkcell'in Üç Genel Müdür Yardımcısı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Yorumistanbul: Akp Türkcell e el attı. Orayı da ele geçiriyor. 14 25 Yanıtla
  • murad: uzgunuz efendim paketiniz askıda kalmış bir sey yapamıyoruz dediginiz gün dün gibi kulaklarımda , memnun degilseniz operator değistirin demistiniz, bizde sizi dinleyip değistirdik. müdürlerinde peşimizden geleceğini hiç düşünmemiştik 32 1 Yanıtla
  • mert: turkcell vadofone geçdim rahat ettim elini ver kolunu alamıyorsun turkcellden 26 2 Yanıtla
  • ali fuad: kontürlerimi çaldı türküsell haram zehir olsun 27 0 Yanıtla
  • xD: TURKCELL. . . OLDU. . AKCELL 18 3 Yanıtla
  • prekazi: ya su turkcel midir ne zikimdir batsada bi kurtulsak okuz gibi fiyatlari var cekiyo ayagindan milleti kekliyolar cehennemin dibine kadar yollari var daha beter olsunlar yeter milleti emdikleri ... 15 4 Yanıtla
  • HRN61: Milletin kaNini eme eme bikmislardir ondan 14 5 Yanıtla
  • usta mey: Milletin anası ni ağlatılır resmen insan larin başını mafya patronlara tutularak millet in çoğu yuvasi biti inşallah dilenci olurlar 17 1 Yanıtla
  • TR.: ALLAH RAHMET EYLESİN, EL FAAAATTTİİİHHAAA. . . 15 1 Yanıtla
  • -: ISLAM CAGA UYMUYOR VE MÜSLÜMANLAR GERİ KALDİ: 3 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kripto Para Borsası FTX'in Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    20:04 Kripto Para Borsası FTX'in Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Kripto para borsası FTX'in kurucusu ve eski CEO'su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Savcılar, Bankman-Fried'in tarihin en büyük mali dolandırıcılıklarından birini gerçekleştirdiğini ve müşteri fonunu kendi amaçları için kullandığını ifade etti. Yargıç Kaplan, Bankman-Fried'ı 7 suçtan suçlu buldu ve 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement