Turkısh Aırlınes Open'da Şampiyonluk Mücadelesi Kızıştı - Son Dakika
Spor

Turkısh Aırlınes Open'da Şampiyonluk Mücadelesi Kızıştı

Turkısh Aırlınes Open\'da Şampiyonluk Mücadelesi Kızıştı

Turkish Airlines Open Golf Turnuvası’nın 3. gününde şampiyonluk mücadelesi kızıştı.

31.10.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın 3. gününde şampiyonluk mücadelesi kızıştı.

Montgomerie Maxx Royal sahasında düzenlenen Turkish Airlines Open'da son güne girilirken şampiyonluk yarışı da kızıştı. Turnuvanın yıldızı Rory McIlroy ve 2013 Turkish Airlines Open şampiyonu Victor Dubuisson üçüncü gündeki başarılı skorlarıyla zirveye ortak oldu. Üçüncü kez turnuvada oynayan 19 yaşındaki Ali Altuntaş da 67 vuruş (-5) ile günün en iyi sonuçlarından birine imza attı.

Avrupa Turu Final Serisi kapsamında düzenlenen 7 milyon dolar toplam ödüllü turnuvanın üçüncü raunduna -14 ile lider giren Jaco Van Zyl, dördüncü çukurda yaptığı birdie ile liderliğini perçinledi. Günün başarılı ismi Kiradech Aphibarnrat ilk dokuzda yaptığı beş birdie ile Van Zyl'e yaklaştı. Aphibarnrat, 15. çukurda yaptığı birdie ile toplamda -15'e yükseldi ve liderliğe ortak oldu. Turnuvanın ilk şampiyonu Victor Dubuisson, 13. çukurdan itibaren üst üste üç birdieye imza atarak ilk üçe girdi ve günü toplamda 200 vuruşla bitirdi. Son dört çukuru iki birdie ve bir bogey ile bitiren, ilk iki günün lideri Jaco Van Zyl de bu kez Dubuisson'la ilk sırayı paylaştı.

Turkish Airlines Open'da mücadele eden üç Türk oyuncudan biri olan Ali Altuntaş, sahayı 67 vuruş (-5) ile bitirerek günün en iyi skorlarından birini yaptı. Üçüncü kez bu turnuvada yarışan 19 yaşındaki oyuncu, Montgomerie Maxx Royal'deki 11. raundunda sahayı ilk kez eksi skorla döndü. Altutaş'ın skoru aynı zamanda bir Türk golfçünün Avrupa Turu organizasyonlarında elde ettiği en iyi skor oldu. 2013'teki turnuvanın 4. raundunda Hamza Sayın 70 oynamıştı.

Turkish Airlines Open pazar günü oynanacak final raunduyla sona erecek. Turnuvayı şampiyon olarak bitirecek golfçü 1 milyon 116 bin dolarlık para ödülünün de sahibi olacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkısh Aırlınes Open'da Şampiyonluk Mücadelesi Kızıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement