Türkiye 1.'sinden Başkan Özcan'a ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye 1.'sinden Başkan Özcan'a ziyaret

Türkiye 1.\'sinden Başkan Özcan\'a ziyaret

LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kerem Tunçbilek, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

25.06.2019 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kerem Tunçbilek, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Liseye Giriş Sınavı'nda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Kerem Tunçbilek, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Planlı ve devamlı çalışma sonucu başarıyı yakaladığını söyleyen 14 yaşındaki Tunçbilek, "Öncelikle her zaman yanımda olan aileme, öğretmenlerime ve desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok mutlu ve gururluyum. Bu mutluluğumuzu paylaşmak için başkanımızı ziyaret ettik" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan, "Eğitim bizim öncelikli konularımızdan bir tanesi. Bizler için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili ortak bir çalışma yapacağız. Başarılı çocuklarımızın çalışmalarını örnek gösteren konferanslar düzenleyeceğiz. Nazilli, bizim okuduğumuz dönemlerde her zaman 1.'lerin çıktığı bir ilçeydi. Nazilli'mizi eski günlerine kavuşturduğunuz için teşekkür ederim. İnşallah üniversite sınavında da çok büyük başarılar elde edersin" diyerek Tunçbilek'e akıllı telefon ve kravat hediye etti.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan'a teşekkür eden Okul Müdürü Kaan Başarır, "Başkanımızın bizlere verdiği güç ile eğitimde daha iyisini yapmak için daha çok çalışacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye 1.'sinden Başkan Özcan'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement