Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu! - Son Dakika
Kültür Sanat

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

İdeal Su ana sponsorluğunda düzenlenen 3'üncü Türkiye Altın Marka Ödülleri, 13 Aralık 2019 Cuma akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da muhteşem törenle sahiplerini buldu. Enlerin seçildiği gecede Haberler.com yılın en iyi haber portalı ödülüne layık görüldü.

14.12.2019 15:21  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ses getiren gecede Haberler.com yılın en iyi haber portalı ödülünü aldı.

HABERLER.COM'A YILIN EN İYİ HABER PORTALI ÖDÜLÜ

Türkiye Altın Marka Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ile İdeal Su CEO'su Sengül Sarışın'ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede, Yılın Sanat Markası ödülünü Mustafa Uslu, Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü ise Kerem Alışık kazandı. Yıldız geçidine dönen gecede 2005 yılında yayın hayatına başlayan Türkiye'nin en geniş kapsamlı haber sitesi Haberler.com yılın en iyi haber portalı ödülünü aldı.

"EŞİME BORÇLUYUM"

Ödül töreninde konuşan Mustafa Uslu, "En yakın destekçim olan eşime çok teşekkür ediyorum" dedi. Uslu, ödül gecesinin Naim Süleymanoğlu'nun Türkiye'ye getirildiği güne denk geldiğini hatırlatarak, kendisinin Bulgar ve Türk halkları arasında kurduğu güçlü bağın çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

KEREM ALIŞIK'A ÖZEL ÖDÜL

Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü kazanan Kerem Alışık, ödül töreninde Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Alisher Agzamhodjayev'in yaptığı sürprizle şaşırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Özbekistan'da da ilgiyle takip edildiğini belirten Özbekistan İstanbul Başkonsolosu, Kerem Alışık'a özel bir hediye takdim etti. Kerem Alışık: "Orta Asya'da da hayran kitlesi oluşturabilmek ve o yüreklere de değmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Özbek halkına sevgilerimizi iletiyoruz" dedi.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

NAZLI ÇELİK ÖDÜLÜNÜ MUSTAFA USLU'NUN ELİNDEN ALDI

Yılın Televizyoncusu Ödülünü kazanan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, ödülünü Mustafa Uslu'nun elinden aldı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

GECE YILDIZLAR GEÇİDİNE DÖNDÜ

Ödül gecesine katılan ünlü isimler arasında; Özlem Yıldız, Şenol İpek, dünyaca ünlü şarkıcı Akcent, Tuğba Ünal, Arzu Yanardağ, Cansu Taşkın, Ümit Okur ve Okan Karacan yer aldı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

Son Dakika Kültür Sanat Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Özgür: Yine aynı görüntü tekrarlanmış Benim ve eminim bir çok kişi için anlamı yok Belli kişiler zirveye yerleştiriliyor Ama bende karşılığı YOK 0 0 Yanıtla

Advertisement