Türkiye Basketbol Federasyonu Heyeti Bursaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu Heyeti Bursaspor'u Ziyaret Etti

Türkiye Basketbol Federasyonu Heyeti Bursaspor\'u Ziyaret Etti

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret ederek, yeşil-beyazlı kulübe desteklerinden ötürü teşekkür etti.

23.11.2017 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret ederek, yeşil-beyazlı kulübe desteklerinden ötürü teşekkür etti.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yarın Letonya ile oynayacağı Dünya Kupası grup elemeleri mücadelesi için Bursa'da bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Başkan Hidayet Türkoğlu öncülüğünde Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarete başkan Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Beşok ve Ömer Kızıl katıldı. Bursaspor Kulübü adına ise başkan Ali Ay, ikinci başkan Ali Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri Fatih Korkmaz, Cem Öztürk, Sezer Sezgin, Osman Dinsever, Yusuf Arslan, Hakan Hacızade, Görkem Akbaş ve Bursaspor Durmazlar Genel Menajeri Nedim Yücel ziyarette hazır bulundu. Ayrıca teknik direktör Paul Le Guen antrenmanın bitmesiyle birlikte Hidayet Türkoğlu'na düşüncelerini aktardı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Ziyaretinizden dolayı onur duyduk, gururlandık. Özellikle yarın akşam oynanacak maçta hepimize başarılar diliyorum. İnşallah gruptan çıkacağız. Basketbol bizim de göz bebeğimiz. Başarıları ile gurur duyuyoruz" dedi.

"VERDİĞİNİZ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Türkiye Basketbol Federasyonu olarak ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Özellikle Letonya maçı duyurularında bizlere çok yardımcı oldunuz, futbol maçına maç duyurusu pankartı ile çıktınız, bu bizi çok mutlu etti. Biz federasyon olarak hep kulüplerle yakın ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Onlarla birlikte büyüyecek bir federasyonuz. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Bursaspor Kulübü'nü en yakın zamanda Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bu başarı Bursaspor camiasına büyük keyif verecektir. Biz yönetim olarak hem basketbola hem de spora verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyoruz. Ayrıca ev sahipliğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından başkan Ali Ay; Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan ve Hüseyin Beşok'a isimlerinin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti. Ziyaretin sonunda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Bursaspor anı defterine duygularını aktardı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol Federasyonu Heyeti Bursaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.

  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı
    15:06 Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

    Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı, Balıkesir İl Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı sonuçlarla üst üste 2. kez Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Şampiyona 25-28 Nisan tarihlerinde Çanakkale Ezine 22 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan misafir tribün seyircilerinin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.


Advertisement