Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Adana Gökyüzü, sahasında konuk ettiği Anadolu Üniversitesi'ni 3-2 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.

04.11.2012 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Adana Gökyüzü, sahasında konuk ettiği Anadolu Üniversitesi'ni 3-2 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.

Menderes Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı; Cenk Kaçamakçı ve Halid Cerit hakem ikilisi yönetti. Ligdeki ilk galibiyetini deplasmanda Bolu Belediyespor'u 3-1'lik skorla alan Adana Gökyüzü, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Anadolu Üniversitesi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen, zaman zaman rakibi karşısında zor anlar yaşadı. Adana Demirspor'un önemli taraftar topluluğu 'Şimşekler Grubu'da Adana Gökyüzü'ne mücadele boyunca tribün desteği verdi.

Mücadeleye; Pınar, Alev, Özlem, Selin, Dilara, Burcu ve Özgün ilk 7'si ile başlayan Adana Gökyüzü, ilk setin henüz başında 2-0 geriye düşmesine rağmen çabuk toparlandı ve oyunda ağırlığını hissettirdi. Savunmada hata yapmayan ve rakibine de çok fazla sayı şansı tanımayan Adana Gökyüzü, karşılaşmanın ilk setini ise, 25-15 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Güney temsilcisi, ilk setteki başarılı oyunu, ikinci sette sürdüremedi ve rakibi karşısında zorlandı. Set boyunca rakibine bir türlü üstünlük sağlayamayan Adana Gökyüzü, her ne kadar 24-22 geride olduğu sette 24-24 eşitliği sağlasa da bu çıkışını sürdüremedi ve savunmadaki hatalarla seti 26-24 kaybetti. Bu sonuçla birlikte setlerde de 1-1'lik eşitlik sağlanmış oldu.

Üçüncü sete de tutuk başlayan Adana Gökyüzü, çabuk toparlandı ve rakibi karşısında ardı ardına sayılar üretti. Kenar yönetiminde antrenörler Fehmi Gerdan ve Sami Taşkın'ın talimatlarını uygulayan voleybolcular, Anadolu Üniversitesi'nin akınlarına da geçit vermedi. Özellikle Dilara, bu setteki servis sayıları ile takımına hayat verirken, Gökyüzü de seti 25-23 kazanarak, skoru da 2-1'e taşıdı.

Dördüncü sette işler Adana Gökyüzü açısından hiçte yolunda gitmedi. Anadolu Üniversitesi, ardı ardına bulduğu sayılarla farkı açarken, Adana temsilcisi ise savunmada zaaflar yaşadı. Seti 25-20 kaybeden Adana Gökyüzü, 2-2'nin uzatma setinde çabuk toparlandı ve bulduğu sayılarla da 5. seti 15-10 kazanarak, sahadan da 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında Adana Gökyüzü'nde büyük sevinç yaşandı. Adana ekibi, bu sonuçla ligdeki ikinci maçını da kazanarak, puanını 4'e yükseltti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement