Aşkları Dillere Destandı! 2 Ayda Bıktı, Kanserli Karısını Dövüp Hastaneye Bıraktı - Son Dakika
3. Sayfa

Aşkları Dillere Destandı! 2 Ayda Bıktı, Kanserli Karısını Dövüp Hastaneye Bıraktı

17 yıllık kanser hastası Yeşim "Seninle bir gün ömre bedel" diyen Orhan ile evlenmişti. Son 2 ayda her şey değişti. Orhan, "İntihar et, sen de kurtul ben de kurtulayım" diyerek dövdüğü eşini hastaneye bırakıp kaçtı.

02.03.2018 09:31  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, Yeşim ile Orhan'ı ölümsüz bir aşkın kahramanları olarak tanıdı. 17 yıllık kanser hastası Yeşim "Seninle bir gün ömre bedel" diyen Orhan ile evlendi. Son 2 ayda her şey değişti. Orhan, "Hastalığından bıktım. İntihar et, sen de kurtul ben de kurtulayım" diyerek dövdüğü eşini hastaneye bırakıp kaçtı.

"BENİMLE GELECEĞİN YOK" DEMİŞTİ

Orhan Koza'ya bir arkadaşı Yeşim Gökyar'ın fotoğrafını gösterdi. "İşte evleneceğim kadın" dedi. Tanıştılar. Yeşim de Orhan'ı sevdi.

Yeşim, Orhan'a "17 yıldır kanserle savaşıyorum. Benimle geleceğin yok" dedi. Orhan, "Ölürüm de vazgeçmem" yanıtını verdi.

Evliliğe karşı çıkan ailesini "Yeşim ile bir gün ömre bedel" diye ikna etti. Yeşim de bu evliliği istemeyen babasına "Ömrüm Orhan'ın yanında son bulsun" dedi.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ

24 Eylül 2017'de İstanbul'da evlendiler. Tüp bebek tedavisine başladılar. Yeşim "Kanser vücudumu sardı. Ama Orhanıma bebek vereceğim. Beşiktaşlıyım. Bebeğimizin adı Kartal olacak" diyordu. Orhan da şunu söylüyordu: "Doğum yapınca hücreler yenilenirmiş. En çok 'Yeşim kurtulur' diye çocuk istiyorum. Bu çocuk aşkımızın mucizesi olacak."

''BIKTIM HASTALIĞINDAN, EN İYİSİ SEN İNTİHAR ET''

Bu mutluluk sadece 3 ay sürdü. Yeşim son iki ayda yaşadığı kabusu şöyle anlattı:

"Orhan uyuşturucu kullandığını benden gizlemişti. Yeniden uyuşturucuya başladı. 'Seninle evlenerek büyük hata yaptım. Bıktım hastalığından, en iyisi sen intihar et. Sen de kurtul ben de kurtulayım' diyordu. Beni eve kapattı. Geçtiğimiz ay öldüresiye dövdü. 1 hafta boyunca kanayan yaralar içinde aç olarak evde yattım."

HASTANEDE DE SALDIRMIŞ

"En sonunda da beni İstanbul'da özel bir hastanenin acil servisinin kapısına bırakıp kaçtı. 1.5 hafta yoğun bakımda yattım. Hastaneye gizlice girip beni dövmeye kalktı. Hemşireler gelince kaçtı."

Baba Erdal Gökyar, "Kızımın tedavisi için bugüne kadar 2 ev satım. Kanser hastası yavruma eziyet eden bu cani yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılsın" dedi.

42 KİLOYA DÜŞTÜ

25 yaşındaki Yeşim Gökyar 9 yaşında cilt kanseri oldu. Okula gidemedi. Eşinin feci şekilde dövdüğü Yeşim 1.5 hafta hastanede yattı. Şimdi evinde. Ama iyileşemiyor. Dayak sonrası 56 kilodan 42 kiloya düşen Yeşim'in durumu ciddi. Kaçan Orhan Koza aranıyor.

Kaynak: Posta

Aşkları Dillere Destandı! 2 Ayda Bıktı, Kanserli Karısını Dövüp Hastaneye Bıraktı

Son Dakika 3. Sayfa Aşkları Dillere Destandı! 2 Ayda Bıktı, Kanserli Karısını Dövüp Hastaneye Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • 5: Bizde aşk o iş oluncaya kadar...ondan sonrası yavaş yavaş cehenneme doğru iteleme...400 sene geri kalmışız...barbar,canavar hayvan 59 3 Yanıtla
  • Burak t: O dövdüğü elleri kırılır inşallah madem üzeceksin neden evlendin 41 0 Yanıtla
  • Kanser : Ula adam mısın sen Ben kız kardeşimi kanserden kaybettim her gece yoğun bakıma girip dua ettim ellerini tuttum saçını okşadim Allahim onu bize bağışlasın diye. Sen bilir misin o illet nasıl bir hastalık dilerim. Allah sana verir o derdi. Ne istedin kadın dan alçak herif . Seni bana versinler yağlı urganla asarım seni 1 dk bile düşünmem vicdan azabı da çekmem 26 0 Yanıtla
  • Miray: Tam tersi olaydi kadın bırakmayı bir kenara bırak kul köle olurdu kadınlarımız vefakar Allah herkese vefalı esler nasip etsin 18 1 Yanıtla
  • PANAX: benim eşimde kanserle mücadele veriyor ilaçları çok pahalı yetişebildiğim yere kadar yetişmeye çalışıyorum.sevgi aşk ölene kadar çok seviyorum ne yapayım sağdan soldan azda olsa yardım edenler oluyor arada onlardan allah razı olsun.kanser ilacı bedava diyenler vardı ücretsiz tedavi diyenler vardı nerede onlar şimdi yoklar allah yardımcımız olsun 19 0 Yanıtla
    Metin Karadayi: Allah şifa versin. Zor dava. Ama bundan kaçmiyarak ve de yarı yolda birakmiyarak adamligini göstermişsin 1 0 Mrt: Allah her daim yardımcin olsun kardesim 0 0
  • Eylem: Serefsiz.tutamayacagin sozleri verip niye magdur olan kadini bir de sen magdur ediyorsun 18 0 Yanıtla
  • vural: boyle evlilik olmaz olsun kız acı cekerken ustune acı katmak neymıs 15 1 Yanıtla
  • ...: hayvan kadar merhameti olmayan insan görünümlü yaratıklar...Rabbim seni aynı dertle sınamadan emanetini almasın inşallah. Biz de o ana şahit olalım ki, tavsiyede bulunalım: İNTİHAR ET, KURTUL. 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement