Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası Antalya'da Başladı - Son Dakika
Spor

Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası Antalya'da Başladı

Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası Antalya\'da Başladı

Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası, düzenlenen açılış töreniyle Antalya'da başladı.

10.12.2013 23:23  Güncelleme: 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası Antalya'da başladı.

2013 tarihleri arasında Kepez Erdal Öner Spor Salonu'nda grekoromen, serbest ve bayanlar kategorilerinde gerçekleşecek güreşler öncesi açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine güreşseverler büyük ilgi gösterdi.

Burada konuşan Antalya Valisi Sebahatin Öztürk, birbirinden değerli güreşçileri Antalya'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür şampiyonalardan Dünya ve Avrupa'ya uzanan şampiyonların çıkacağını kaydetti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da sporcuların centilmenlik, kardeşlik ve sevgi çerçevesinde mücadele edeceklerini ifade ederek, şampiyona Türk güreşinin da 2014 yılının yol haritasının çizileceğine dikkat çekti. Şampiyonanın önemine işaret eden Yerlikaya, "Bu şampiyona sporcuların kendini gösterdiği, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında 'ben de varım' diyecekleri yerler. Dereceye giren sporcular, Türkiye'yi dünya şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporcuların geçiş töreni yapıldı.

Şampiyonanın ilk gününde mindere çıkan Abdülsamet Günal serbest stil 66 kiloda birinciliği, Yunus Özel ikinciliği, Atakan Yüksel ve Soner Sucu ise üçüncülüğü paylaştı.

Serbest stil 74 kiloda ise birinciliği Şeref Tüfenk, ikinciliği Yusuf Köse, üçüncülüğü ise Furkan Bayrak ve Refik Ayvazoğlu paylaştı.

Şampiyona 15 Aralık Pazar günü sona erecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası Antalya'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement