Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika
Güncel

Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta

Sivas Valisi Davut Gül, "Tugay Komutanımız, Alay Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz bizimle birlikte görevinin başında" dedi.

16.07.2016 02:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Davut Gül, "Tugay Komutanımız, Alay Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz bizimle birlikte görevinin başında" dedi.

Vali Gül, makamında, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile basın toplantısı düzenledi.

Gül, burada yaptığı açıklamada, "Bugünkü olay Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki küçük bir cunta tarafından yapılmak istenen bir kalkışma. Sivas'ta Tugay Komutanımız, Alay Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz bizimle birlikte görevinin başında." dedi.

Vali Gül, şöyle devam etti:

"Dışarıda, bütün Sivas burada, miletine, devletine, demokrasiye sahip çıkıyor. Bu kararlılık, bu cunta ortadan kalkana kadar devam edecek. Şu an itibarıyla Sivaslılar Hükümet Meydanı'nı terk etmiyorlar. Hiçbir provakasyona gelmiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ikinci bir talimatını bekliyorlar. Bizler görevimizin başındayız. Devletin bütün kademeleri görevinin başında. Sivas'ta şu anda huzur var. Milletimizde kamu kurum kuruluşları da ayakta. Herhangi bir kalkışma olduğu vakit gereğini yerine getiriyorlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement