Türkiye'de "Güç Uyanıyor"! - Son Dakika
Teknoloji

Türkiye'de "Güç Uyanıyor"!

Türkiye\'de "Güç Uyanıyor"!

Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile Türkiye'de "güç uyanıyor"!

09.09.2016 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 yılı aşkın bir süredir geleceğin teknolojilerini Türkiye'ye"Dijital Yaşam Koçluğu" misyonu ile taşıyarak dijital yaşamın öncülüğünü yapan Bilkom; eğlenceyi de kolayca erişilebilen, keyifle deneyimlenebilen bir olgu haline getirmek hedefi ile 2014 yılında girdiği oyun pazarına sunduğu oyunlara, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'deki oyunseverlerin büyük bir heyecan ve merakla beklediği muhteşem bir oyunu ekledi.

Galaksinin en benzersiz heyecanı Türkiye'de sadece Bilkom ile yaşanacak!

Dünya devi Warner Bros, tüm dünyada milyonlarca insanın yakın takipçisi olduğu "Lego" ve "Star Wars" markalarının bir araya gelerek yarattığı, Star Wars çılgınlarını peşinden sürükleyecek "Lego Star Wars: Güç Uyanıyor/Lego Star Wars Force Awakens" oyunu; Warner Bros'un Türkiye'deki tek yetkili satış temsilcisi olarak anlaştığı Bilkom işbirliği ile oyun severlere sunuldu.

Oyun severlerin merak ve büyük bir heyecanla beklediği "Lego Star Wars: Güç Uyanıyor"; Türkiye'nin "Dijital Yaşam Koçu" Bilkom ve dünya eğlence sektörü devi Warner Bros'un ortaklığı ile Hepsiburada, D&R, OverGame, Teknosa'lardan alınabilecek.

TT Games tarafından geliştirilen ve birçok video oyunu sitesinden yüksek puanlar alan "Lego Star Wars: Güç Uyanıyor" Türkiye'de; PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, OSX, iOS ve Android platformlarında satışa sunulacak.

Yepyeni bir hikaye ile maceraya atılın!

Oynanışı daha önceki "Lego Star Wars" oyunları ile benzerlik gösteren serinin son oyununda, yeni "Multi-Builds" özelliği sayesinde oyuncuların "tuğlalar" ile çeşitli yaratımlar yapabilmeleri sağlanacak. Oyuncuların siperlerin arkasında gizlenerek "Blaster Battle"larda düşmanlarla savaşacağı oyun; LucasFilm'in izni ile "Return of the Jedi" ve "Force Awakens" filmleri arasındaki boşluğu birbirine bağlayan bir köprü görevi görecek.

200'ün üzerinde Star Wars karakterini yönetin!

Hem tek hem de çoklu oyuncu desteği veren ve "Star Wars: Force Awakens" filminden Harrison Ford, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver ve Oscar Isaac gibi ünlü oyuncuların sesleri ile yer aldıkları "Lego Star Wars: Güç Uyanıyor"; Rey, Finn, BB-8, Captain Phasma, Poe Dameron, Han Solo ve Kylo Ren gibi 200'ün üzerinde karakter ile oynanabilecek.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Türkiye'de 'Güç Uyanıyor'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebiliriz?
    16:34 Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebiliriz?

    Bilgisayar korsanları, giderek daha fazla akıllı telefonları hedef alıyor.

  • Akıllı tesiste fide yetiştiriciliğinin çeşitli görüntüleri
    16:34 Akıllı tesiste fide yetiştiriciliğinin çeşitli görüntüleri

    Çin'in Qingyuan kentindeki akıllı bir tesiste çekilen görüntüler, modern teknolojilerin fide yetiştiriciliğine nasıl destek olduğunu gözler önüne seriyor.

  • Xiaomi, Redmi Note 13 Turbo Modelini Tanıtacak
    16:34 Xiaomi, Redmi Note 13 Turbo Modelini Tanıtacak

    Xiaomi, Redmi Note 13 serisine yeni bir model ekleyerek Redmi Note 13 Turbo'yu tanıtacak. Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisiyle güçlendirilen telefonun tasarımı da sızdırıldı. Delikli OLED ekran ve çıkıntılı güç tuşu gibi özelliklere sahip olan cihazın küresel olarak POCO F6 Pro adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

  • Samsung Galaxy C55 Özellikleri ve Beklentileri
    16:34 Samsung Galaxy C55 Özellikleri ve Beklentileri

    Samsung, yedi yıl sonra ilk defa Galaxy C serisi için bir telefon çıkaracak. Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 işlemci ve düşük performanslı özelliklerle kullanıcılara sunulacak. Telefonun tanıtım ve satış tarihi henüz bilinmiyor.

  • Türkiye'nin güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin MW'ı aştı!
    16:34 Türkiye'nin güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin MW'ı aştı!

    Türkiye, güneş enerjisi alanında önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Güneş enerjisi kurulu gücü ilk defa 12 bin megawatt (MW) seviyesini aşarak 12 bin 425 MW'a ulaştı. Aynı zamanda, yenilenebilir enerjinin elektrik üretimindeki payı son iki aydır yüzde 51'in üzerinde gerçekleşti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yenilenebilir enerjinin Türkiye'nin enerjide tam bağımsızlığının anahtarı olacağını vurgulayarak, 2035 yılına kadar her yıl 5 bin MW'lık kurulu güç artışı hedeflediklerini belirtti.

  • Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!
    16:33 Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!

    Tesla'nın CEO'su Elon Musk, tüm Tesla sahiplerine 1 aylık otonom sürüş özelliğini hediye edeceğini duyurdu. Bu hediye kampanyası sadece Amerika'da yaşayan kullanıcılar için geçerli olacak ve yeni satın alımların yanı sıra eski müşterileri de kapsayacak. Ayrıca, Tesla'nın otonom sürüş yazılımında yapılan güncellemelerle güvenlik zafiyetleri giderilmiş ve sürücü hatalarında otonom sürüş geçici olarak devre dışı bırakılabilecek hale getirilmiştir.

  • Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi
    15:25 Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi

    Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğiyle teknik tekstil alanında bir seminer düzenlendi. Seminerde, Spinteks firmasının Genel Müdürü Yalın Aydın, carbon fiber ve kompozit tekstillerin Denizli'deki serüvenini anlattı.

  • VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi
    14:33 VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi

    VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü ekipleri, karlı yolları aşarak ulaştıkları enerji nakil hattındaki arızayı gidererek, bölgeye elektrik verilmesini sağladı. Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren elektrik arıza ekibi, vatandaşların mağdur olmaması için sahada canla başla çalışıyor. Kar ve tipi nedeniyle kırsal bölgelerde yaşanan enerji kesintilerine anında müdahale eden ekipler, kesintisiz enerji sağlamaya çalışıyor.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma ve havacılıkta başarı hikayesini vurguladı
    14:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma ve havacılıkta başarı hikayesini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin son 20 yılda savunma ve havacılıkta büyük bir başarı hikayesi ortaya koyduğunu belirtti. Türk gençlerinin önündeki engeller kaldırıldığında dünyanın en iyi teknolojilerini geliştirebileceklerini gösterdiklerini vurgulayan Kacır, Türkiye'nin iftihar kaynağı projelerin genç mühendisler tarafından geliştirildiğini söyledi. Ayrıca, Bakan Kacır, Türk gençliğiyle birlikte yeni başarı hikayelerini sürdürmek istediklerini ve uzayda da daha geniş bir ekosistem inşa etmek için çalıştıklarını belirtti.

  • Kapadokya Üniversitesi İHA'sı tescil sertifikası ve sanayi sicil belgesi aldı
    13:39 Kapadokya Üniversitesi İHA'sı tescil sertifikası ve sanayi sicil belgesi aldı

    Kapadokya Üniversitesi (KÜN) İnsansız Hava Aracı Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üretilen İHA, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden tescil sertifikası ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan sanayi sicil belgesi aldı. İHA'nın üretiminden seri üretime geçilmesi hedeflenirken, hava taksi ve kargo taşımacılığı gibi farklı uygulama alanları da planlanmaktadır.


Advertisement