Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri

Türkiye\'de Stratus Bilişim Sistemleri

StorageCraft, VMware Technology Alliance Partner programında Elit statüsüne yükseldi.

07.08.2012 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için sınıfının en iyisi yedekleme ve felaket kurtarma yazılımı üreticisi olan ve Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri tarafından temsil edilen StorageCraft Technology Corporation, VMware küresel TAP (Technology Alliance Partner) programında Elit statüsüne yükseldiğini açıkladı.

VMware TAP programı, teknoloji üreticilerinin ürünlerini VMware sanallaştırma çözümlerine entegre edebilmelerine yardımcı oluyor. Bu sayede ortak müşterilere zamanında ve bütünleşik çözümler sunulabiliyor. StorageCraft'ın VMware TAP programında Elite statüsüne yükselmesi, VMware ortamlarına yönelik ürünler geliştirebilme sürecini hızlandıracak bir gelişme.

StorageCraft® ShadowProtect Virtual™, VMware sanal ortamları için yedekleme ve felaket kurtarma çözümleri sağlıyor. ShadowProtect kullanıcılarına sanal ya da fiziksel makinelerden alacakları yedeği her türlü ortama dönebilme kolaylığı sağlıyor. Kullanıcılar başka bir hypervisor üzerinde çalışan sanal makinelerden alacakları yedek imajlarını benzersiz ShadowProtect Donanım Bağımsız Kurtarma teknolojisi sayesinde fiziksel makinelere dönebilecekleri gibi VMware sanal ortamlarına da kolaylıkla dönebilirler.

Elit üyelik

İş birlikteliği ile ilgili olarak StorageCraft Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Curt James, şu yorumda bulundu: "VMware ile şu ana kadar olan iş birlikteliğimizden memnun olsak da artık VMware TAP programının Elit üyesi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Elit seviye ortaklığın sağlayacağı ek araçlar, faydalar ve VMware'in sunacağı destek sayesinde kullanıcılarımıza sınıfının en iyisi sanal yedekleme ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

StorageCraft iş ortaklarının sanallaştırma çözümlerine özel ürünler geliştirmeyi öncelik olarak görüyor. Son olarak yönetilen hizmet sağlayıcılara yönelik ShadowProtect® ürününün sanal ortamlar için fiyatında değişikliğe gitti. Bunun yanında ShadowProtect, Storage dergisinin yılın ürünü kategorisinde bir kez daha finale kaldı. VMware TAP programı, dünya üzerindeki iki binden fazla üyesi ve var olan en iyi teknoloji ortakları ile birlikte çalışarak, ortak müşterilere daha kaliteli ürünler geliştirebilmek amacı ile kapsamlı teknik ve pazarlama hizmetleri, destek, çeşitli araçlar ve deneyim sağlıyor.

StorageCraft Technology Corporation

StorageCraft Technology Corporation sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için sınıfının en iyisi yedekleme, felaket kurtarma ve veri koruma çözümleri üretiyor. StorageCraft çözümleri kullanıcılarının sistemlerinin kapalı kalma zamanını azaltarak toplam sahip olma maliyetini düşürürken güvenliği ve tutarlılığı arttırıyor. Daha fazla bilgi için: www.storagecraft.com.tr

Stratus

Stratus Bilişim Sistemleri Tic. A.Ş., 2004 yılından bu yana ESET'in Türkiye Distribütörü olarak hizmet veriyor. Birçok platform için ölçeklenebilir çok katmanlı güvenlik çözümlerinin ithalatçısı ve distribütörü olarak kanal üzerinden bayilere satış ve destek veren bir teknoloji firması olan Stratus, İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteriyor. Firmanın Ankara'da bir şubesi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.


Advertisement