Türkiye'deki koronavirüs vakaları neden il il açıklanmadı? Sağlık Bakanı yanıtladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki koronavirüs vakaları neden il il açıklanmadı? Sağlık Bakanı yanıtladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Türkiye'deki koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, koronavirüs vakalarının neden il il açıklanmadığı sorusuna İtalya'yı örnek göstererek "Bir bölgeden başka bölgeye geçişin daha fazla olmaması için İtalya'da olduğu gibi açıklamak istemiyoruz" dedi.

27.03.2020 20:55  Güncelleme: 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı ardından basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Türkiye'deki son koronavirüs salgınıyla ilgili bilgi veren Koca, "Son 24 saatte 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698. Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle can kaybımız 92'yi buldu. 42 hasta iyileşerek taburcu olmuştur" dedi.

BAKAN KOCA, İTALYA'YI ÖRNEK GÖSTERDİ

Virüsün neden il il açıklanmadığı soruna yanıt veren Bakan Koca, "Bir bölgenin salgını taşıdığı, bazılarının taşımadığı, bir bölgeden başka bölgeye geçişin daha fazla olmaması için İtalya'da olduğu gibi açıklamak istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuyu değerlendirmektedir." cevabını verdi.

Bakan Koca, "Daha fazla vakanın görüldüğü iller varsa bunun için yapılması gereken önerileri de Cumhurbaşkanımıza sunmuş bulunuyoruz. Benim bilgi vermem doğru değil." ifadelerini kullandı.

Türkiye\'deki koronavirüs vakaları neden il il açıklanmadı? Sağlık Bakanı yanıtladı

Son Dakika Güncel Türkiye'deki koronavirüs vakaları neden il il açıklanmadı? Sağlık Bakanı yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement