Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları Başladı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları Başladı

Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları Başladı

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın Fethiye’de düzenlenen 2. ayak yarışının magazin startı verildi.

21.05.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Fethiye'de düzenlenen 2. ayak yarışının magazin startı verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde magazin startı öncesinde yarış parkuru hakkında bilgilendirilen motosikletçilerin uyması gereken kurallar hatırlatıldı.

Daha sonra magazin startı için Beşkaza Meydanı'nda toplanan yarışçılar, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Hamit Dizman'ın verdiği start ile motorsikletçiler ilçe merkezinde tur attı.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, yarışlara Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık 138 sporcunun kayıt yaptırdığını, orta sertlik ve teknik ağırlıklı parkurda sporcuların kıyasıya bir mücadele gerçekleşeceğini söyledi.

Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off-Road Park'ta düzenlenecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın İkinci Ayak Yarışı öncesinde yarışçılar, kros, ekstrem ve enduro etaplarında tur attılar.

Isınma turları sırasında düşen bazı sporcular yürekleri ağızlara getirirken, yarış parkurunda bekleyen UMKE ekipleri tarafından müdahale edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement