Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantısı Sandıklı'da Yapılıyor - Son Dakika
Spor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantısı Sandıklı'da Yapılıyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantısı Sandıklı\'da Yapılıyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı için geldikleri Sandıklı ilçesinde Kaymakam Faik Arıcan’ı makamında ziyaret ettiler.

16.02.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı için geldikleri Sandıklı ilçesinde Kaymakam Faik Arıcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaret sırasında bilgi veren heyet üyeleri, 16-17 Şubat tarihlerinde iki gün sürecek toplantıda Türk hakemliği ve gözlemciliği ile ilgili gelişen olayları değerlendireceklerini belirttiler. Toplantıya, Genel Başkan ve Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı'nın yanı sıra Genel Başkan Vekili Yunus Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Öcal, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Uğurlu, Genel Sekreter Osman Avcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Ocak, Genel Sayman Ömer Akyürek, Genel Sayman Yardımcısı Abdülkadir Güven, Basın Sözcüsü Oğuz Uğurlu, Amatör İşler Sorumlusu Süleyman Güneş, Genel Başkan Hukuk Danışmanı Av. Çağlar Uyarcan, Genel Başkan Danışmanı Mete Kalkavan, Genel Başkan Danışmanı Barış Şimşek, Web Sitesi Sorumlusu Ömer Akyürek ile Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Demir, Yusuf Kemal Coşkun ve Yılmaz Butur'un katılacağı belirtildi.

Sandıklı'daki termal bir otelde yapılacak olan toplantının hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Arıcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantısı Sandıklı'da Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement