Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ile ilgili yeni düzenleme - Son Dakika
Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ile ilgili yeni düzenleme

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gelecek sezon yabancı sayısının 7+4 olacağını bildirdi. Daha önce kesin olarak yabancı sayısının düşeceğini dile getiren Özdemir, bu kez daha ılıman konuştu. Özdemir, "Aldığımız kararların futbolumuza etkisinin ne olacağını konuşuyoruz. Hocamız ve Hamit Altıntop'un görüşünü kesinlikle alacağız. Sergen hoca da alıştığını söyledi. Nasıl devam edeceğini sordu bize. Gelecek sene de 7+4 olarak devam edecek" ifadelerine yer verdi.

20.09.2021 16:31  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Milli Takım'ın yeni hocası Stefan Kuntz'un imza töreninde yabancı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, kuralın değişebileceğinin sinyalini verdi.

"TABİİ Kİ HAMİT ALTINTOP'UN GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ"

"Yabancı kararının milli takıma etkisinin nasıl olacağını göreceğiz." diyen Özdemir, "Tabii ki hocamızın da Hamit Altıntop'un görüşünü alacağız. Gelecek sezon da yabancı kuralının devam edeceğini söyleyebilirim" dedi.

"ETKİLERİNİN NE OLACAĞINI KONUŞUYORUZ"

Daha önce yabancı sayısıyla ilgili kesin olarak karar alındığını ifade eden TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu kez daha ılıman konuştu. Özdemir, "Bu aldığımız kararların Türk futboluna etkisinin ne olacağını konuşuyoruz. Sergen Hoca da 'Alıştım bu sisteme. Sadece gelecek yıl da deklare edilen şekilde devam edecek mi onu bilmek istiyorum' dedi. Gelecek sene de 7+4 olarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir\'den yabancı kuralı ile ilgili yeni düzenleme

Son Dakika Spor Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ile ilgili yeni düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serdar Demir: Sen Önce git Türkiyenin Hocasını elin Gavurunu getirecene önce Türk getir,sonra söylediklerini belki ciddiye alabiliriz 25 5 Yanıtla
  • Can Yıldırım : İnsaatcı oldugu belli 7 4 olmadi 5 2 olmadi 4 1 bakalim nereye gelecek bu sacma durum 19 1 Yanıtla

Advertisement