Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dalic: "Yarın zor bir maç bizi bekliyor" - Son Dakika
Spor

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dalic: "Yarın zor bir maç bizi bekliyor"

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, yarın Türkiye ile oynayacakları özel maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

10.11.2020 18:45  Güncelleme: 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, yarın Türkiye ile oynayacakları özel maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Dalic, karşılaşmanın oynanacağı Vodafone Park'ta, futbolcusu Mario Pasalic ile basın toplantısı düzenledi.

Hırvat teknik adam, "Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Özellikle Türkiye'nin Almanya ile yaptığı maçtan sonra karşımızdaki rakibin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha fark ettik. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçla ilgili tek üzüntüm, yarınki karşılaşmada seyirci olmayacak olması." ifadelerini kullandı.

Kadroya sonradan dahil ettiği oyuncularla ilgili gelen bir soru üzerine Dalic, "Bazı oyuncuları kadroya dahil etmek zorunda kaldım. Çünkü dünyanın her tarafını pandemi süreci sardı. Bazı oyuncularımız pozitif sonuçla bize başvurdu. Yedi gün içinde 3 maç yapacağız. Bu boşluğu doldurmam gerekiyordu. O nedenle sonradan kadromuza oyuncular dahil ettik." açıklamasında bulundu.

Türkiye'de forma giyen Melnjak ve Vida'nın performansından memnun olduğunu aktaran Dalic, "Burada ülkemizi iyi temsil ettiklerini düşünebiliriz. Türkiye'nin çok kaliteli oyuncuları var, Yılmaz (Burak) ve Çelik (Zeki) var. İtalya'da oynayan oyuncularınız var. Türk Milli Takımı, özellikle Sırbistan ve Rusya maçlarıyla kalitesini gözümde canlandırmış oldu. Bunun yanında çok kaliteli bir teknik direktöre sahipler. Bu da onlar için ayrı bir şans. Türkiye, tecrübeli ve başarıdan başarıya koşan bir teknik direktöre sahip. Her iki millet kendi zaferleri için mücadele edecek. Böyle güzel bir stadın olması da milli takımına ayrıcalık tanıyor." şeklinde konuştu.

Sıkışık maç takvimi ve salgın süreci nedeniyle tüm dünyada takımların zorlandığını belirten Hırvat teknik adam, oyuncuların sağlığını korumak için ellerinden gelen tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Dalic, "Vida'nın adı Dünya Kupası sırasında çok önemli takımlarla anıldı. Sizce transfer olsaydı kariyerinde bir sıçrama yapabilir miydi? Şu anki performansından memnun musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Vida, benim en değerli oyuncularımdan biri. Bazen gerektiği gibi oynayamıyor ama ondan çok büyük beklentilerim var. Benim için Beşiktaş da çok büyük bir kulüp. Bence doğru bir kulübü seçtiğini düşünüyorum. Buradaki performansından memnunum, yarın da ondan çok büyük şeyler bekliyorum. En iyi oyuncularımdan biri. Performansıyla bizi etkileyecektir. Bazen düşüşler yaşayabilir ama Vida en deneyimli oyuncularımızdan biri."

Pasalic: "Yarınki maç bizi çok zorlayacak"

Hırvat oyuncu Mario Pasalic, Türkiye ile yarın akşam zor bir maç oynayacaklarını ve rakiplerinin gücünün farkında olduklarını dile getirdi.

"Yarınki maç bizi çok zorlayacak." ifadesini kullanan Pasalic, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki oyuncuların kalitesini biliyorum. Benimle beraber İtalya liginde oynayan Türk oyuncuların da kalitesini biliyorum. Türk Milli Takımı'nın gücünü biliyoruz. Biz de güçlüyüz, biz bu gücümüzü yarın oyunumuzda sergileyeceğiz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral için sadece iyi sözler söyleyebilirim. Türk oyuncuları takip ediyorum, onları beğenerek izliyorum. Onlar hakkında sadece övgü dolu sözler söyleyebilirim."

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dalic: "Yarın zor bir maç bizi bekliyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dalic: 'Yarın zor bir maç bizi bekliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement