Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş'ın radyo programında giydiği kazak tepki çekti - Son Dakika
Güncel

Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş'ın radyo programında giydiği kazak tepki çekti

Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş, katıldığı bir radyo programında giydiği kazakla eleştirilerin hedefi oldu. Baş'ın Amerikan ürünü olan bir kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarına neden oldu. Baş'ın üzerindeki kazağın fiyatı ise bin 500 lira.

31.01.2023 10:56  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına katılan TİP Başkanı Erkan Baş'ın program sonrasında çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca olanlar oldu. Baş, giydiği kazağın markası nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

KAZAĞI ELEŞTİRİLDİ

Kazağın hem Amerikan markası olması hem de fiyatının 1500 TL olması eleştirilirken, Erkan Baş'ın bu kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarına neden oldu.

Sosyalist Erkan Baş'ın Amerikan ürünü olan kazağı eleştirilerin odağı oldu

BARIŞ ATAY DA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan, TİP milletvekili Barış Atay da benzer bir konuda eleştirilerin odağı olmuştu. Baş'ın taktığı kulaklığın Amerikan ürünü olması dikkat çekmişti.

İşte Erkan Baş'a gelen bazı yorumlar;

Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu
Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu
Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu
Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş\'ın radyo programında giydiği kazak tepki çekti

Son Dakika Güncel Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş'ın radyo programında giydiği kazak tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Abdullah Bayraktar: NE BEKLİYORDUNUZ,SAHİBİNİN KAZAĞINI GİYMİŞ..;) 82 82 Yanıtla
  • Ali Kublay: Yenimi anladınız orda burada kağıt parçası dağıtan sözde üniversiteli tkp likerin hepsi converce nıke Adidas giyiyo siz hiç sıkışınca rusyaya Çine kaçan sosyalist gördünüz ü ya abd ya yada İskandinav ülkelerine kaçarlar Yersen yedirirler 42 26 Yanıtla
  • Nuh şentarlı: zaten herkes bi urunu alirken hangi ulke uretmis ona bakiyor ya peygamber efebdimizin aclikla imtihanini anlatip dini meydanlarda ayak altina alan iktidar sahipleri milyonluk mercedesleri ile devletin parasi ile alinmis milyarlik saraylarina giderken burunlari aktiginda 50 bin dolarlik cantalarindan cikariyorlar mendili sonrada utanmazlar buraya gelip 1500 tl olan kazaga laf ediyorlar lcw de bile kazak 300 tl iktidar sagolsun artik hepimiz lux giyiyoruz pazarlarda bile kazaklar 150 tl 11 2 Yanıtla

Advertisement