Ahlat'tan İzmirli depremzedeler için yardım gönderildi - Son Dakika
Güncel

Ahlat'tan İzmirli depremzedeler için yardım gönderildi

AVM önünde toplanan gıda ve battaniyelerden oluşan yardım paketleri Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ın açıklaması Yardımların yüklenmesi BİTLİS (AA) – Bitlis'in Ahlat Belediyesi tarafından başlatılan "İzmir depreminin yaralarını birlikte saralım" kampanyası kapsamında...

06.11.2020 19:11  Güncelleme: 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVM önünde toplanan gıda ve battaniyelerden oluşan yardım paketleri

Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ın açıklaması

Yardımların yüklenmesi BİTLİS (AA) – Bitlis'in Ahlat Belediyesi tarafından başlatılan "İzmir depreminin yaralarını birlikte saralım" kampanyası kapsamında toplanılan yardımlar depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İlçede ki bir AVM önünde toplanan gıda ve battaniyelerden oluşan yardım paketleri belediye personelleri ve gönüllü vatandaşlar tarafından transit araca yüklenerek gönderildi.

Daha sonra konu hakkında bir açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, öncelikle İzmir depreminde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Yaşanan depremin herkesin ortak acısı olduğunu belirten Başkan Çoban, "Van ve Elazığ depremlerinde de Ahlatlı vatandaşlarımız gayet duyarlı hareket ettiler. Burada da belediyemizin çağrısı güzel bir karşılık buldu. Bu hususta desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Zaten özellikle belirtilen battaniye ve gıda ürünleri vardı. Belediye ekiplerimizin katkılarıyla gerçekleşen bu kampanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Valiliğe teslim edilecek. Oradan da AFAD aracılığıyla İzmir'de ki vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Hükümetimiz her alanda olduğu gibi burada da hassasiyetini ortaya koymuştur. Oradaki belediyelerde muhakkak gerekli alakayı gösteriyor. Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili bakanlıklarımızın tümünün vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere harekete geçmeleri bu ülkenin her konuda olduğu gibi bu konuda da reflekslerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Belediyelerde, müteahhitlerde bu konuya çok hassasiyetle bakmamız lazım. Buradan çıkartılacak çok ibretlik dersler var. Tekrar tüm İzmir'e ve ülkemize geçmiş olsun." Dedi.

Ahlat\'tan İzmirli depremzedeler için yardım gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahlat'tan İzmirli depremzedeler için yardım gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement